14.12.08

El pitjor Barça 2- El millor Madrit 0


Jo era dels que esperava una golejada..sobretot si hagués vingut Schuster. Segueixo convençut que amb un Madrid amb jugadors volent fer fora l'entrenador i amb un gol als 10 primers minuts la golejada hagués estat històrica contra l'alemany. Tot i així, el Madrid fent el seu millor partit es va endur un 3-0, si el penal entra ;-)
El Barça no va fer gol els 10 primers minuts ( que clara l'ocasió d'Abidal !!! ) i lo del 7 a 0 se esvaneció ( 200/1 al bwin ). El Juande que va sortir a no rebre una golejada ( què trist ) va aconseguir que la cofradía del clavo ardiendo ( no perdre's l'article del Roncero link ) ja el tingui com a referente....és un clàssic digne del òptim de Pareto!!! ( esa jerga esa jerga )

Cositas del derbi:

* Ni Eto'o ni Messi per tirar els penals
* El Madrid descobreix Palanca ( Paco Llorente II..quina por em feia )
* Grande Busquets....i Hleb ( ahir els vaig trobar a faltar )
* Gago,Metzelder i Cannavaro..olé
* Guardiola es va liar amb Messi al centre, ara Eto'o a l'esquerre...ell també es va mostrar ansiós massa d'hora
* M'agrae Drenthe
* Vaya dos capullus tenia davant amb el paraigues...com si el camp fos seu...a un li tinc unes ganes...un dia li caurà un calbot i/o rodillassu
*
Marcar un gol i que no toqui la xarxa es com tirar-se una mujerssuela i no veure-li les peruelas

10!

( o 12! )

mb

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

1. Perder 2-0 siempre es mejor que perder 5-0 (no hay matices que valgan)

2. Jugar como un equipo pequeño siendo el Madrid, siempre es peor que jugar de tú a tú al Barça.

Estoy 100% de acuerdo con las dos premisas... por lo tanto, a la lógica fallo, o Juande tenía un dilema imposible de resolver.

Conclusiones:

1. Si el Madrid opta por este estilo de juego, me doy de baja (que al fin y al cabo es lo que tendré que hacer cuando Josemari llegue a la presidencia... quizás mejor irse preparando).

2. Si se ha recuperado el juego de equipo, y a partir de ahora vuelve el estilo dominador, junto con los fichajes de Huntelaar, y el de dos extremos (Silva, por favooooor), entonces el Barça, aunque es casi seguro que ganará la liga, no podrá festejarlo hasta el último o penúltimo partido.

3. Ah! Casillas is back!!!!!

4. Por cierto, el partido para los no culés ni merengues... un tostón!!

1:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

estic fataaal:
no el vaig veure!! jajaja
m'ha encantao lo de las peruelas!
mb 4ever.

1:57 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

No había leído el comentario de Roncero. ¿Pero éste iba borracho o que? Y encima se toma la libertad de decir que tenían que haber echado a Márquez. Ni un comentario sobre el marcaje a Messi, ni un comentario sobre las manos que se comió el árbitro en el area del Madrid, etc.
Que el Madrid merecía un pasillo? Que van a ganar la décima? Equipo heróico? Con menos bajas y otro árbitro, el campeón se habría ido a casa con un triunfo bestial?
Vamos que cuando deje el AS se puede presentar a presidente de Venezuela.
¡MENUDO IMBECIL!

1:29 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas