26.2.06

3 punts de Campionat


El Barça avui ha aconseguit 3 punts que signifiquen més que això...mata els perseguidors i demostra que sap patir i "temporitzar" el partit.

3 Comments:

Blogger El Tertolio said...

Es un topic, i segurament ho direm algun cop mes durant lo que resta de temporada pero realment: AQESTA VICTORIA VAL MITJA LLIGA.
En canvi la actitud de Eto'o no m'a agradat. massa protagonisme, que finalment es contraproduent (insultaran mes en el futur). Als arbitres els hi diuen de tot i no marxen a mig partit...

8:10 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

D'acord amb Tertolio... les actituts racistes són fastigoses però Etoo es profesional i pot fer el que va intentar... si ho fa que marxi no l'intentona.
Si hagués estat fent un bon partit hagués fet el mateix? afany de protagonisme?........ Messimania

ADMIRADOR DEL LEO........MESSIIIIIIIIIIIIIIIIII

AIXÒ SI NO JUSTIFIQUIM ELS CRITS DELS GAMERUSOS DE LA ROMADERA
JOSEPEP TU TB GRITABAS UHUHUHUH
Per cert moda videos???? més texte i menys videos

5:46 p. m.  
Blogger josepep said...

No barcelona blanquiazul, yo no gritaba uhuhuh. Estoy totalmente en contra de esos energúmenos.Pero aparte de que eran cuatro gatos, yo pienso que lo hacen porque saben que a Eto'o le molesta, no porque sean racistas. Además esos gritos fueron todo el partido, y Eto'o lo podía haber hecho antes, y no al final quizá viendo que no estaba jugando un buen partido. Al camerunés le va mucho eso de ser protagonista. Y que no venga él a darnos lecciones de comportamiento, porque ya conocemos todos su historial. El año pasado dijo de la afición maña, que si el árbitro hubiera sido negro pues lo hubieran matado.
El público de la Romareda perjudicó a su equipo. Aupa Zaragoza!

8:33 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas