15.11.06

Luque me pone

Podem considerar que s'ha obert el debat sobre si és necessari que el FCB fitxi algun jugador en el mercat d´hivern. De les possibilitats que sembla ser hi ha, destaquen noms com Larsson, Rodrigo Palacio, Huntelaar,Luque...
D´en Larsson es diu que la integració seria immediata, i segurament, per al tipus de fitxatge que necessitem és així, però crec que hem de considerar-lo com a una història passada. El seu rendiment va ser superior a l' esperat i per tant òptim, però no cal repetir-ho. De l´argentí Palacio, no dubto que pugui ser bo, tot i que a l´Argentina cada any tenim un nou succesor de Maradona, però el preu i ( la no nacionalitat? ) serien segur un gran handicap. L´adaptació estaria per veure, i segurament seria dificil un cop recuperat Eto'o. Vaja, un cas Maxi 2.

Jo, personalment, crec que posats a fitxar, Luque seria l´opció i per diferents motius: es parla d´un preu de 3,5 m€: assequible i barat tenint en compte que pot tornar a valer 20 m€ si fa 10 partits bons. Mentre anem mancats de davanter centre, pot ocupar la plaça. Un cop recuperat Eto´o, podria jugar a la plaça d´extrem esquerre, lloc a on va destacar al Deportivo d'Irureta, convertint-se a una alternativa o recanvi ideal d´en Ronaldinho. La seva integració me la imagino també ràpida, doncs prové de la cantera, i té el seu germa "negre" a la plantilla. De cara a l´any que ve, el podriem perfectament mantenir a la plantilla.

En definitiva, si el preu és aquest, i és cert que el Newcastle se´n vol desfer, el considero el fitxatge ideal per aquest Desembre....Luque me pone!!!

mb

3 Comments:

Blogger El Tertolio said...

http://corazonzaragocista.blogspot.com/2006/11/bara-zaragoza_15.html

Fotos del FCB-ZGZ al blog d´en Josepep

11:06 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

venga, va, supongamos que fichamos:
cosa que dudo, pues la pasta solo va argentina donde la comisión queda más difuminadita, ehhh patsy.
con las alternativas que han salido Luque me recuerda al Hasselbaink de la etapa Joangas. el arros se comiensa a pasar.
y personalmente a Luque solo lo veo como punta por la izquierda. nada que ver con etoo. aunque si se me asemeja mas a saviola, punta que no es punta que se mueve bien por la banda y acaba en el area pequeña...
y el luca toni? donde está? no era el bota de oro? algo tendrá...trezeguet?...
por cierto si el equipo rival del barça tuviera en punta ezquerro y gudjhonsen le tomariamos en serio? o seria un equipo que lucha por la permanencia? txiqui espavila rey!!

3:45 p. m.  
Blogger zaragocista said...

Pues me patreceria un buen fichaje ojo. Es un jugador completo, que para un suplente en condiciones del Barsa está bien. Fichalo.

3:25 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas