23.7.07

Apagón



mb

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

vaya dia de mieeeerda!!
8 horas haciendo el gili en la oficina!! va home va!!! u haveu vist!!!! la mare que els va parir!!

9:54 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

22:05 cacerolada a l'eixample!!
ho haveu vist!!!!

10:11 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

m´he baixat l´ultim programa del x bosch.a les 11:40 am explica els motius.
"m´inspiro en v.rossi
he pensat més en rac1 q amb mi
per això ho aturo..."
nega el q posen els confidencials...haurem d veure q deien

10:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

SONEN BASTÉ, CLAPÉS O BARCELÓ

Rac-1 podria 'sacrificar' Xavier Bosch

Xavier Bosch, a la redacció de Rac-1El fins ara conductor del programa matinal de RAC-1, Xavier Bosch, no ha renovat el seu contracte amb l'emissora de ràdio del Grupo Godó i, si no hi ha novetats d'última hora, deixarà de ser el director i presentador d'El món a RAC-1 i cap de programació de la cadena quan acabi la present temporada. Segons ha sabut e-notíces, els responsables de RAC-1 pensen en Àngels Barceló o Toni Clapés per a substituir Bosch al capdavant del programa. Actualment, Barceló té contracte amb la Cadena Ser i Clapés ocupa la franja de tarda de l'emissora del Grupo Godó, amb el programa Versió RAC-1; d'aquesta manera, quedaria una plaça per ocupar el lloc de Bosch.

D'altra banda, Jordi Basté, que ara s'ocupa del programa nocturn d'esports Tu Diràs, sona com a possible nou cap de programació de RAC-1, si finalment Bosch no segueix la propera temporada. Els motius de la marxa d'aquest serien, entre d'altres, les nombroses baixes que ha patit el seu equip de treball i certes discrepàncies amb alguns pesos pesats de l'emissora. e-notícies no ha aconseguit saber la versió ni de la direcció de l'emissora ni de Xavier Bosch.

El periodista, en tot cas, ha mantingut sovint posicions crítiques amb el president de la Generalitat, José Montilla; amb el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira pels jocs esportius de nacions sense estat; o el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, a qui va considerar un bluf.

10:48 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

50.000 VISITAS
GRACIAS, GRACIES, THANK YOU, MERCI, DANK, OBRIGADO, GRAZIE, ...

8:17 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

que pasa?

hemos cubierto el budget y ya no hacemos mas articulos?

6:48 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas