12.1.06

Fabio Capello, va de retro


Buenu, Lopez Caro és història !! Siguem seriosos. " El que no esté a gustó, ¡que se vaya!". Vale, Juan Ramón chato, si comencem amb la xuleria...
Que sigui història no vol dir que no guanyin un títol,..oju!!
Vale.
Maig 2006 - Floro´s List ( no es que sigui llest,..és que farà una llista...encara que la faci "con la punta del pito" )
Molt bé, pues Benito ( que rima con pito...y dale!!! ) , ni se te ocurra poner al Fabio en esta lista !!!
I és que jo vaig disfrutar del Barça del Robson como un jabato; aquell 8 a 0 al Logroñes ( amb mocadors a l´estadi..gràcies Johan&Friends ) i un parell més de "set"s als visitants. Ara que ja ha passat el temps, puc dir que el Barça va perdre la Lliga per culpa d´Antena3 (..sí sí, el Lucas y el Manu Sánchez ( que por aquel entonces aun le llamaba pilila a la poll... ) ya debían estar manipulando el tema para que el Barça jugara no se cuántos Lunes a horas intempestivas , y perdiera puntos contra el Hércules del Merengon Álfaro, y sufriera remontadas del Salamanca (5-4) y del Valencia de Rainieri y Ju...Jua...Juaaaaa...Juanfran!!! )
Doncs buenu..al tema !!! ( vaya liu avui...) que el Capello no vull que vingui !!!
Jugaven de pena pero el tio els hi va deixar un equip arregladet pels seguents anys. Recordem:
Clarence Seedorf 800 milions a la Sampdoria ( 4 temporades: 38 partits jugats la 1ªtemp,47 pj 2ªt,45 pj 3ª,16 pj la 4ª )
Roberto Carlos 600 al Inter ( fins avui jugant.... )
Suker 900(¿?) al Sevilla fins a la 99-00 ( títols: Ana Obregón )
Mijatovic 1000(¿?) al Valencia ( 3 anys )
Per a que us feu una idea, el FCB fitxava aquell any al gran Lucho i Blanc (0pts), “O sombreiro lento” Giovanni ( 1000 + la cinta VHS ) i Ronaldo ( 2500 ).
Doncs ara el Capello, diu que ha demanat (http://www.mercafutbol.com/) al Ibrahimovic, Gerrard ( a veure si el Floro s´equivoca i fitxa al López!!) i Vieria.
I això és el que em fa por, el veig l´únic capacitat per ventilar-se a mig vestuari i fer un equip nou que els deixi arregladets un parell o tres d´anys.
Florentino, fitxa a l´Ericsson !!!

MB

Bufff, rellegeixo el comment i no s´assembla a la idea inicial però....

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

No tiene ningún sentido.
Repasemos un poquito de historia: ¿Alguien recuerda las 2ªs etapas de los siguientes entrenadores del Madrid? J.B.Toschak, Beenhaker, Camacho... yo lo recuerdo (y aún no soy tan viejo)
Todos estrellas que iban a limpiar el vestuario, autoritarios y con fuerza en los despachos para imponerse.
Es lo que se leera en la portada del As cuando venga Capello. "Mano dura", "Sargento Capello",...
¿A alguno le fué bien?
...y a un Barça casi igual de empanao, llega hace un par de añitos de rebote (porque no encontraron a otro) en amigo Frank y con su buen rollito se lleva la liga con la punta del Floro.
Que tomen nota.

2:18 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

edu se esta mereciendo formar parte de los bloggers del tertolio.
grande edu, grande!!!

2:32 p. m.  
Blogger El Tertolio said...

El Comité de Dirección de ElTertolio se tomará en serio la propuesta de lavaka y meditará la incorporación de Edu en la redacción de dicho blog en la próxima reunion del consejo de ministros de paises de la cuenca mediterranea y alrededores.
Don Edu, le diremos algo en un plazo de 7 a 10 días. Si tardamos algo más no desespere...Preparese para el test psicotecnico. traiga lapiz del 2.
MB

5:16 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas