1.10.06

Apatia amb gol


Mal partit de les vaques sagrades, dels que havien de posar-se l´equip a l´esquena. Per altra banda, bon partit del criticat Carles Puyol ( Tiburóóóón ). Guddy molt bé. Buscant- se la vida a la seva. Si els mitjapuntes no haguessin abusat de xupons en algun moment, potser hauria pogut marcar algun gol ja a la primera. Edmilson segueix lent i fallón. Ara mateix, no està per jugar. És un perill. "Buenu", les votacions.......

Guddy 3
Puyi 2
Xavi 1
COPE Man: Edmilson


mb

5 Comments:

Anonymous EL LUPAS said...

Los árbitros también juegan???
Como no estaba el negro, el de negro ha hecho de delantero

cinco mesecitos

12:14 p. m.  
Blogger BLAUGRANA said...

que li passa a l'Edmilson??? no creus que el rijkaard podria provar algun partit amb xavi o iniesta de pivot defensiu des del principi?

normalment posa d'inici a un cinquè defensa per dir-ho d'alguna manera, pero ultimament sempre esta fallón i comencem perdent.

12:16 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

yo he visto el partido y no me ha gustado para nada. Bueno haver en el proximo match.saludos Davi Julian de su amigo Juliano.

4:39 p. m.  
Blogger josepep said...

Me gustó Gudjonhsen. Pero el árbitro le echó una mano al Barça al inventarse una expulsión donde no la había. Era amarilla. No tenía el balón controlado, el cuál se iba hacia el córner, y Javi Casas no era el último hombre. Después fue coser y cantar. El Athletic se desfondó.

4:43 p. m.  
Anonymous mb said...

Roja directa era excesiva pero una simple amarilla tb. Guddy hubiera controlado y encarado al portero. Por tanto, NARANJA!!

7:39 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas