25.11.06

Costa noi Costa...

La crisis del foli en blanc afecta a la redacció d'El Tertolio. Avui esperava que en July ens hagués deleitat amb el seu article del divendres per després deixar-nos fins dilluns, però ni això. I no m´extranya, hi ha poc moviment. A Can Barça, demà visita del Vila.real sense Riquelme,Nihat,Pires,Gonzalo,Eto´o,Saviola,Messi,... Partit perillós pel poc que se´n parla i pel Vila.real, només cal veure l'historial. Tothom sembla que estigui esperant el partit del Werder Bremen.La veritat és que ho és molt d´important però no cal descuidar-se dels valencians ja que el partit de demà i de dissabte que ve contra el Llevant a domicili tenen trampa. La veritat és que el moment d´Iniesta em dóna confiança.En fi, pel que fa al FCB, afegir una cosa que acabo de sentir a la tertulia de Rac1. Afirmaven, Ferran "corbata negra" Martorell i Puntí(crec?) que el Steaua de Bucarest li va oferir deixar-se perdre abans del partit i a la mitja part de la final de Sevilla'85. El president Nuñez, crec que encertadament, va dir no a guanyar a canvi de 50 milions. S´ha insinuat que el recordat 4 a 0 del Milan de Sacchi al Camp Nou a la final d´uns anys després també estava amanyat.
Ah ! Márquez nacionalitzat. Pos vale. Mira! tan català com el Montilla !!! Us deixo un link als gols del Dos Santos i el Bojan aquest per si voleu veure que tal ( us enganxo el link al final de l' article )

Ok, prou de Barça, destacar que m´he fixat en l´extrem Gil del Nastic. Em recorda a Denilson, però sense tanta filigrana. El seguirem aviam què tal....
Avui me n´he enrecordat de Julio Baptista. M´ha semblat llegir a la web del Arsenal
que està lesionat i ha jugat ben poc. Què lluny d´aquell del Sevilla i del Brasil que va golejar Catalunya al Camp Nou.

Tornant al FCB ( un apunt només ) Ja es parla que un dels perills del WB és el Mertesacker de cap als corners. Sort que ja no tenim Gerard López i el Mr no tindrà tentacions de posar-lo al costat. Però hi posarà Motta. Frank hombre!! Pónle 2 tios encima.... que no ve d´aqui. Encara que sigui el Giuly per estorbar.

Ha tornat Tertulia Perica, aviam si no és flor d' un dia.
El blogger havia estat "tancat" per ludopatia :-p...de bon rotllo Xavi

Doncs res, bon cap de setmana a tothom i a disfrutar

link al video dels jovenets

mb

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Acabo de veure que el Baptista va fer el 3er gol l´altre dia a la Champions contra l´Hamburg. Vaja, si antes lo digo...
EL TERTOLIO, sempre a la última :-)

1:25 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

ok man.
you're right Marc. the panic to the white page.
relament no hi vaig poder, massa feina.

3:05 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas