21.1.07

FCB-GIM 3:0 -> Automatic Pilot:ON


Han tornat els xiulets al Camp Nou. La veritat és que no els recordava des de l'etapa Van Gaal 2 ( crec que amb Antic la gent no tenia ja ni força per xiular ) Personalment, no estic a favor dels xiulets ( excepte si són per Rivaldo :-) ) però tampoc sóc dels que es posen les mans al cap. Hi ha periodistes demagogs ( alguns escriuen llibres sobre l'afició ) que es passen el partit criticant la mini pretemporada que ha fet Ronaldinho, la falta d'entrega d'alguns jugadors i a sobre fan una transmissió desangelada de nassos però això sí quan l'afició xiula es posen dels nervis. O sigui ells, narren a mig gas, rajan de mig equip ( ara Giuly, ara Oleguer...ara Guddy...ojala torni Messi ) però quan la gent es manifesta de l'única manera que té a l'abast llavors no s´hi val. En fi, que si es pot animar millor que si es xiula però si els jugadors s´entreguessin al 100% de xiulets no n´hi hauria.
Pel que fa al partit, doncs victòria a mig gas. Uns primers 15 minuts amb un Nastic en plan pressing super eficaç, fins que ha arribat una galopada d'Oleguer que ha acabat en falta. A resultes d' aquesta falta, remat en semi fallo d'Oleguer again i gol de Sa Rateta !! Després a dormir un altre cop tot i que amb seguretat al darrera. Ronnie s' ha anat entonant després d' un inici super espès. Qui sap, potser algun xiulet l'ha espavilat. I a la segona, doncs més fredor. Crec que el primer xut l´ha fet Oleguer cap al minut 65 o així. L´entrada d'Iniesta ha donat frescura i gols. Molt bé la parella Thuram-Puyol excepte en un atac de Portillo, detallets de Zambrotta tot i que crec que la posició de lateral esquerre no li escau. Malament Edmilson, perdent 2 pilotes "imperdibles" ( El Barça hauria de plantejar-se si fitxar un 4 per l´any que ve )
Fluixet Xavi.Bé Deco ( quina delicia veure'l escalfar...quins controls!! ) Efectiu Saviola, 1 de 1. I molt bé Giuly: rapidíssim i entregat, ha aconseguit fer un bon partit quan més discutit estava.

Puntuacions:

Oleguer 3pts
Giuly 2pts
Ronnie 1pts ( hasta per animar-lo )
Edmilson COPEMAN

foto SPORT


mb

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Juraría que han quedado 3-0.
Giuly bon partit?

11:06 p. m.  
Blogger El Tertolio said...

error tipográfico :-)
Giuly para mi el mejor del ataque partiendo de la base que tiene mala punteria y se tropieza con la pelota

8:50 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

es importante ganar esta clase de partidos (los de la empanada). el problema es que se aproxima la fase decisiva i fisicamente no estamos. suerte que los rivales no son gran cosa... (en la liga, al menos)

11:01 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Yeo bertrani % co!!

Yo los dos puntitos del giuly se los doy mejor a Thuram. Salvo esa jugada que comentas ha estado perfecto, seguro en cada control y ataque del nastic y mucho mejor que el Marquez ultimamente...

Giuly fatal tropezandose a cada balon que controlaba, sin irse una sola vez y disparando sin punteria como ya se ha dicho.

El otro puntito lo merece mas iniesta por 30 min que Ronnie por 90...

Nop?
JDM

2:57 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

por lo que veo Giuly no gustó tanto como a mi me pareció.
No sé, quizás consideré que estando en el ojo del huracán el tio no dejo de correr, llegando a recuperar malos pases que se perdían por la linea de fondo en varias ocasiones.

10:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

QUE BIEN!!!
HABEIS GANADO AL NASTIC!!!!

Ya podeis dejar de menearosla y espabilar porque es el pero equipo de la liga con diferencia. Hasta la Real les ha ganado.
El Barça no estubo bien, tendrian que haber hecho 20 ocasiones de gol y no puede ser Oleguer el mejor contra un casi 2ª B...

11:30 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas