12.1.07

Què es cou a Can Arús?

Avui, que un cop al peu m´ha impedit acudir a la meva cita obligada amb el Samba ( un saludu ) he passat part de la tarda mirant el programa de l´Arus. Abans, en els meus temps a l´empresa nipona n'era un asidu, però des de que estic amb els francòfons el tenia oblidat. Des de que la il.luminació del programa és pròpia d´un estudi fotogràfic com a molt hauré vist 10 programes.
Total, que m´he posat a la "tele del cuartu" esa potente 14" , i quan he posat el canal ja havia començat.Hi havia convidats aquell periodista habitual d´Onda Cero, presa habitual de la Cubero, el Bañeres i l'exaltat Marius Carol....acompanyats as usual de Palenzuela i "me pagan por estar callao" Bafaluy.
Doncs han parlat de diversos temes.
1) Saviola-Madrid- Ja hi ha hagut contactes entre Pedja i Cabrera Brissuela. Si marxa Raul, entraria per ell. Mateixa posició, mateix contracte. Què us sembla? Eto' o II o Alfonso II
2) Deco s´ha borrat del derbi. Ni els metges saben el que té. No m´ho crec
3) Diogo i Jarque interessen. Tampoc
4) Laporta vol Cristiano Ronaldo però el Madrid posarà més pasta
5) Els jugadors de la borratxera no es querellen pq hi ha fotos
6) El Mou anirà a l´Inter i no al Madrid.

Ara...toca pizza!!

mb

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Sospechoso lo de Deco. Casualidad qué sea él.
Diogo al Barça? No creo. Porque el Zaragoza lo comprará al Madrid, y supongo que con una claúsula que impida que pueda ir al Barça, o algo así.

Saludos

2:31 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas