14.2.07

Passejant per Amèrica Llatina

Fastiguejat del tema crisis d'egos, avui m' ha costat més posar-me davant de l'ordinador. Total, per tornar a rellegir el que està suficientment escoltat i llegit... He fet una breu visiteta pel blogs vessinus i res de nou. Tot està parlat, tot està dit. Queden poques "falques" per a que ens començin a bombardejar amb el You'll never walk alone. Cal afegir que no hi hagut massa comentaris per part vostra amb el que tampoc no hi ha debat possible. Que en fariem d'aquest blog si no fos per algún perico i mañicu que de tant ens alegren el cotarru. En fi, la culpa deu ser del missatger ( això es diu,no? )
Total, que he recordat que l'amic Ivan ( que diu que ens llegeix però no escriu ) em va comentar un temita de samarretes d'Argentina i he decidit posar-me a mirar-ne per demanar-n'hi si és que encara hi sóc a temps. I navegant per Argentina m´he retrobat amb Riquelme i O'Baixinho!! Aún hay motivos para soñar!!! D´un diuen que " Le dan la pelota:En el día de San Valentín, Juan Román Riquelme no podía dejar de saludar a su primer amor. Enfundado en atuendo azul con detalles en color oro, el nuevo refuerzo de Boca se dirigió al predio de Casa Amarilla para encontrarse con ella, la pelota. Se perfila como titular el domingo". I de l´altre, només dir que un diari argentí(!) li demana a un brasiler "No te mueras nunca". I es que sabeu que Romario està en la seva guerra particular contra la barrera dels 1000 gols. Retornat al Vasco da Gama ( que content estic de tenir la samarreta de Vasco comprada a Brasil tot i que per Internet!! ) l´altre dia va començar el partit de suplent. Va sortir i als 17 segons, primer gol. Va tocar la pilota dos cops més....2 gols més. 3 pilotes 3 gols.(veure video) I només n´hi queden 10 pels 1000. Què gran!! Tu si que els tenies ben posats.Parlaves poquet, per dir que en faries 30, i els feies. Ni amenaçes, ni fantasmes, ni males persones. Poques persones hauran plantat cara al mestre del moment donat com tu ho vas fer. I quan ho vas fer vas plegar i punt ( això sí, amb un cop de llauna al front...)
En fi, que a l´espera que al Barça passi el que hagi de passar, sempre podrem distreure´ns estan pendents de les evolucions de Topogiggio a Buenos Aires i Romario a Rio de Janeiro.

Curiositat: Sabeu que Romario va neixer el mateix any que Roman Abramovich, Eric Cantona, Halle Berry(!),Costacurta,Xavi Crespo ( marcant estil basquetbolístic ), Stefan Edberg(!),Futre,Paco Gzlez ( Carrusel ), Higuita(!),el Nadal del Barça,Orenga del bàsquet,Pantic,Puigcercós,el Ros de Friends,Stoichkov,Tyson...

mb

Etiquetas:

8 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Ja m'has pikat Marc, que suposo que és el que volies, oi?
Doncs això, que es veritat que no he escrit, però és que encara estic al·lucinant amb la rajada de l'Etoo. Sense paraules...
D'altra banda ara si que el tertolio esta al nivell dels més grans parlant del millor i el més gran davanter del Barça: o baixinho. Estic segur que marcarà els 1000 gols superant a Pele (perque a Pele li conten fins els gols que ha marcat a l'escola). Al Romario li recordo dues coses: el primer gol amb el barça contra la Real Societat (busca'l Marc!) a pase de Guardiola. I una 2a coseta, a la pregunta de si tenia estress per jugar al Barça va dir: "como voy a tener estress con la pasta que ganó?...". Relativitza la vida Etoo!
Intentarem escriure més.
Força Barça!
Ivan

12:40 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

nanopps:
1 arfonzo
2. munik!!
3 mariano
4 arpon
5 bogarde (clamor)
6 carreras o varejao
7 cristanval (ostis que deu fer?)
8 ciric (actor catala boris noseque)
9 cuellars
10 cagarrí
11 lo he de ampliar q no veo un pijo. crec q era un holandesito...
12 enke
13 escaich
14 eskurza
15 qiquestebaranz
16 gerard
17 giuly
18 hagi
19de la peña
20 ivan iglesias
21 juan carlos (codazo en wembley)
22 jordycruyn
23 jose mari (cagada vs psg)
24 pichi alonso con hepatitits?
25 corneiev
26 litmanen
27 luis cembranos
28 marcelo
29 mario
30 mendieta (prototipo de crack xa van ga)
31 okunowo
32 overmars rotura de frenillo
33 petit (cabezazo en atenas)
34 prosikito
35 ronal de boer (so so)
36 rustu el porter magic
37 no me viene
38 vucevic baja del autocar
39 bolo por la pata abajo al centrar zenden

be me fallan 2 pero perseverare, dejame un ratillo mas...

8:40 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

A parte de comentar que la leyenda del EuroEspanyol 2006-2007 cuntinua creciendo ( 5 partidos seguidos ganados ) me gustaría comentar 2 cosas:

1ª Samuel comen tu t'apel! je m'apel mala person ( Ni puta idea de frances ).
No intentéis finalizar el tema, pasar palabra o dejar que las aguas lleguen a su cauce... El abrazo de ayer entre R10 y Samuel "Piquito de oro" Eto'o fue una interpretación patética y un montaje de los que hacen historia... solo faltaban las cámaras del tomate. En verdad veo al tio del APM "CUIDAOOOOOOOOO!!!" cuando llegó el abrazo fraternal.

2º Romario.

Ni Maradona, ni Pelé, ni DiEstefano y por supuesto ni el Cruy, como Romario no ha habido jugador en la historia. Lástima que fuera culé.

8:56 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

11 ekelund ostiesh!!! right joan right!!
37. sense bigoti no el reconec...uff
i faltaria el pichi alonso con hepatitis

por fin de acuerdo con pericoenmadrid: romario lo mejor que se ha visto en esta generacion.

apm: CUIDAAAAAAOOO!!
APM2: MIRA QUE ES BUENA PERSONA!!!
APM3: U HAVEU VIST????

9:08 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Pichi con hepatitis es MEHO LA GAMBA KODRO

10:23 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Va MArc, el 37??

Parecidos razonables: 23 - Jose Mari = Jabibi el tartaja

11:25 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

kodro? va no fotis!! si aquest el conec!! el lessan amb una langosta a la ma i treien la llengua...

12:18 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Aviam,
el dj ha dit:

"11 ekelund ostiesh!!! right joan right!!
37. sense bigoti no el reconec...uff
i faltaria el pichi alonso con hepatitis"

i jo dic que el pichi alonso amb hepatitis (o numero 24) és el Kodro. No dic res del Sanchez Jara,jo.

Buenu, ara que ja està acabat, crec que les claus eren RONNIE EKELUND i MARCELO..faltava el TRIGUINHO ( ai Rivo, vaya robo ens vas fotre mamon!!! )

3:06 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas