27.3.07

La delgada linea roja...


Avui el MD publicava en portada que el FCB pot fitxar Arjen Robben per 1000 milions de pts.
Sense entrar a debatre si cal o no cal fitxar Robben ( que també podeu comentar ) , el que sí crec que seria un error és aconseguir aquest preu via els tribunals.
L´holandès s'acolliria a una normativa de la UEFA per la qual un jugador menor de 28 anys que fa més de 3 anys que està complint el mateix contracte, podria acudir a la UEFA per a que posés preu al traspas sense haver de pagar una clàusula o de tenir el permís del Chelsea. Crec que la "filosofia" d´aquesta llei esta feta per a protegir un altre tipus de jugadors, dels que Robben no en forma part. Imagino que aquesta llei vol protegir jugadors que sense tenir molta fama firmen contractes amb un sou baix i una clausula altíssima.
Però no crec que sigui el cas de Robben. I fitxar-lo d´aquesta manera crec que seria trencar un pacte no escrit i obriria la veda a "robatoris" de jugadors.
He sentit inclús que la cosa podria anar més o menys així. El jugador vindria al Barça sense pagar traspas a l´espera que la UEFA fixés el preu. Si el Chelsea presentés un document conforme un altre equip li ha ofert per exemple 25 kilos, llavors la UEFA establiria aquest preu amb el que el jugador podria haver de retornar a mitja temporada. En fi, no em sembla la millor manera d´estalviar-se peles quan per Guddy en vam pagar 12-15. A més, pagarieu 60 per Cristiano Ronaldo si d´aqui a 3 anys pot marxar per 6?

No,Txiki,no

mb

3 Comments:

Blogger zaragocista said...

Este sí que sría un buen fichaje. Si no fuera por las lesiones que tiene....

11:19 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hace 2 años no jugo contra nosotros en Champions, creo que por lesion y todos respiramos tranquilos. en esa epoca yo lo consideraba anivel crack mundial...ahora me huele a bluff.

el hecho de usar la tactica de llevar el contrato a uefa seria muy peligrosa...pero alguien abrira el fuego tarde o temprano.
yo no lo haria (como los perritos)

pd: mb: muy halagado por su comentario del post anterior. thank you.

1:02 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Un recull el que sembra i no voldria pas que ens passés el mateix amb el Messi.

2:38 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas