15.3.07

R.Palacio: Patsy, que ¿bueno? que lo trajiste....

Bonali,


Aquest post ve una mica a "colación" amb el que comentàvem ahir. Marxaran alguns cracks per venir-ne d´altres. I un dels que sóna bastant, diria que com a "lluvia fina" ( això ho deia un ex-dire meu de com s´ha d´introduir i despres vendre un producte ) és Rodrigo Palacio. Ni grans portades, ni grans resons, però sempre que algú proper a l'ara Entorno parla...PAAM sale a la lusss. La veritat és que personalment estic una mica desenacantat del que ultimament arriba des de Sudamèrica. Els clubs europeus últimament han fitxat 17 "nuevos Maradonas", 13 "nuevos Peles", 3 successors de Riquelme,...... Que ens foten la cartera,vamus!!

Total, que dic, deixa´m mirar pel You Tube aviam que trobo d´aquest paio, pq per la tele sempre veig el mateix gol...1 contra 1 i defineix...ni fu ni fa. La veritat es que m´haure xupat uns 20 minutets de video....i segueixo igual..ni fu ni fa. Res d´espectacular a nivell tècnic. Molts gols però clar, això és com el VHS de Giovanni eh eh Sr.Nuñesss. Aqui us deixo un parell de videos, aviam qui té paciència de tragar-se'ls.





Què? Ja els heu vist ? A què no destacariem massa coseta.....? No sé noi, enojalámenquivoque mestre Xohann, però me da a mi que no.


Alguna cosa que he trobat al Wikipedia: té 24 anys, es argentí ( bravo mb!! ), juga a Boca, ha fet 58 gols en 159 partits a Arg ( el promig és 1 gol cada 2,74 partits ( així estalvio feina als creadors d´il.lusió del diari Sport ) , i amb la selecció 3 partits - 0 gols ( cal el promig? )

No sé, pibes!!! algún argentino que nos pueda dar más referencias de este chacho? Os gusta ? En caso afirmativo, os gustaban Saviola,Tevez,Maxi L,Crespo....para tener una referencia mas que nada... :-)

I els d' aqui què? Us il.lusiona?

Saludus cordiales ( al mes pur estil Jose Mª Garcia , que va dir l´altre dia que si torna a fer programa investigarà sobre el repentino enriquecimiento de Jaume "Woody Allen x 2 " Roures , que va passar de ser reporter de TV3 @ "representanta-amic-assessor" de Johan Cruyff @ mandamás de la Sexta

mb

P.D. Avui he sentit a la radio no se quin rollo que la Junta Directiva ha fet algun mangoneo amb la Fundacio del FC Barcelona. Alguna cosa així com que han desviat ingressos de la fundacio al Club, i que la Fundacio s´ha gastat 1 milio d'€ en auditors,etc...quan els seus ingressos son d' 1.4
More info refer to Jordi Majo and Pachó Minguella

Etiquetas:

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

July!!!!!!

Matusalem, remember la broma al Charly Rexach? li ha fotut un gol d´escorpion al Sevilla.

Una miqueta, vull dir em vinc a referir...jo ja ho deia no?

10:44 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

aquesta cinta si que hauria de ser recuperable...
quin deastre...daniel garzzia lara, bodewin senden u, u, u, una miqueta et dic lu que cobren...


sobre l'article, potser es un crack i el millor jugador sudamerica, pero la direcció tecnica+xojan ja no em mereixen credibilitat...que crec que es lo pitjor que els hi pot passar.
ustari el porter mas de lu mismu.

golde escorpion de matuzalem, i gol de Palop!!! que fort!!
que es classifiqui el sevilla es bo per nosaltres. ole pixas!!

10:51 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

mb... para fichar a este crack... ¿qué tal una cesión de Robinho?

11:37 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Si quereis que os visite más gente, escribir en español os estais cerrando muchos visitantes y comentaristas.

Un Consejo,

11:37 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Comparto el post del escribir en español para incrementar las visitas, es marketing, aunque es normal que cada uno escriba en el idioma que le es más cómodo.

No nos cerremos a escribir en catalán pero entiendo que se use, es más a veces hacemos bromas que sólo entendemos tres o cuatro

anims tertolio

6:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Es lamentable que el Gobierno Catalán permita este tipo de tertulias de caracter separatista en las que se fomenta el uso de lenguas arcáicas y en desuso, y que sólo sirven para intentar disgregar el sentimiento patriótico de los españolitos que aún residen en la Corona de Aragón (España).
Tenemos abiertas dos vías de investigación: la primera apunta a ETA, encabezada por dos militantes radicalizados de la izquierda abertzale (MB y DJ) y la segunda... pues también.
Propongo el latín como lengua alternativa.

PD: ¿Aquí cuando se habla del mejor equipo de la historia?

12:29 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas