1.4.07

FCB 2 DEP 1: Pitoniso Quim...con la calma


Ahir vaig substituir el meu seient del Camp Nou per un sofà de pell negre ( lloc ben custodiat pel Quim ) i una peasso tele de 40 o 42 " que li ha caigut al Pititi Mor pels seus 31 tacus ( el Samba es tem que el Pequeñin estigui buscant un últim contracte fins el 2014 ). La veritat és que hem vist el partit com si fossim a la Llotja, patatitas, olivitas rebozaditas..tot elaborat per la gran xef Aliche...això sí, sense so ambient futboleru, era algu així com tirant a ambient guarderia però suposo que és el que tenen aquestes èpoques i edats....
La veritat és que no hem patit gens ( bueno..fins el m.85). Pitoniso Quim ja ens ha advertit que 2-0 gols de Messi i Eto´o. Inclús amb el 2 a 0 , ha rissat el rissu i diu...el 3er d´Iniesta. Acte seguit, internada del "veo muertos" i en lloc de xutar , passada de la muette al Messi que no se que coi ha fet...en fi...això sí, en Quim diu que els gols del rival ell no els visualitza...per això lo del patiment final.
Del partit, com que suposo que totong l´ha vist pos ná, potser s´han començat a adornar massa d´hora però en fi...3 pts que és el que conta.

Puntueitions ( està dificil....)

Ronnie 3
Xavi 2 ( encara que sigui per una millora general del seu joc, especialment el dia d´Islandia )
Zambrotta 1
---
Cope-man ( anaves bé Xose, però el forat de golf que has fet a l´àrea del VV al final....jeje )

mb

Etiquetas:

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Gio també podia haver estat Cope Man

8:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Del Barça res a dir, facil, facil, facil...
En quant a la renovació del "pititi historic" del samba, he de dir que estem escoltant ofertes d'equips extrangers com espinakos o columbia, pero que li he dit el representant que esperi a que arribi l'oferta del samba perque en realitat no volem marxar, jeje.
Força Barça!
Ivan
P.D. Ronaldinho forever!

2:44 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas