12.8.07

Serie TerTOMATE: Liliam y Gianluca de compras

Avui diumenge, cap alla al migdia, he anat a comprar al Caprabo de Gavà, l´unic obert en diumenge, fàcil de saber quin és. Tot buscant el Mascarpone, una figura negra i alta m´ha cridat l´atenció al costat de les verdures.

Era el Thuram i al seu costat un paio cachitas amb ulleres de chulito...PAM !!! el Zambrotta. Clar, acabava de llegir a MD que avui era dia festiu després del palizón asiàtic. Compraven junts. M´hi he acostat buscant.....unes esberginies(..el tiramisú queda molt bo si n´hi poses....)He xafardejat el carro i he parat l´orella aviam que sentia....només he entés un attimo. Ningú els hi fotia ni cas, de fet, el Thuram fotia una pinta....He seguit comprant i a l´arribar a la caixa a davant tenia el Thuram....Zambrotta missing. Els Thuram tot i passar de la trentena, portava uns texans cutrillos d´aspecte de marca G-Star. Algú ja em dirà si és bona... amb una samarreta negra de safety no se qué....lo dicho, bastant tirat amb unes espardenyes d´aquestes de pell. Els calçotets se li veien però més per deixadesa que per la moda aquesta d´ensenyar-los...em sembla....ah! i les seves ulleres de pasta.

Al carro, doncs un pack de 6 de Font Vella, Corn Flakes, verdura, res massa vistós però li ha costat 70 i pico €. A l´hora de pagar, i com a tothom ens ha passat algun cop, la caixera li ha deixat anar allò que fa tanta ràbia de "...esto se lo tenian que haber pesado en charcuteria..". Dic, aviam com reacciona ara el Liliam....

" ¿ y como lo arreglamos ?

"....espera.....Héctoooooooooooor "

i ha vingut el matao de turnu que s´ho ha endut per pesar. He pensat això és trato de favor?

Efectivament, ha tornat i li ha dit " Tenga, me firma esto para mi hermano pequeño que es del Baddsa " Ha firmat.

L´he avançat ( allò que fan que diuen quan obren una caixa Pasen por esta caja en el mismo orden i com que portava poca cosa ). He sortit a la busqueda del Gianlucca i aviam si veia la dona....Però no....Estava amb uns familiars d´ell suposo ( eren blancs ) esperant al seu flamant Q7 ( o del Thuram ) al parking



I fins aqui....



Per cert, el tiramisú millorable



mb

6 Comments:

Blogger zaragocista said...

Pues ya es difícil en un sitio tan grande por ahí.

Yo me encontré a Gaby Milito días antes de foichar por el Barsa en el Corte Inglés. Yo me estaba comprando unos bañadores, y él estaba con un amigo comprando un pantalón. No lo conocía nadie, puesto que era después de comer y todo eran marujas. Simplemente le dije que se quedara y nada más.

Luego también he tenido algo más de relación con gente de la cantera como Espadas (ahora en Orihuela), Cani, Arbeloa o Álvaro Rubio. Y es que el ir a la Ciudad Deportiva cuando eres pequeñito te abre puertas jaja.

Luego también tengo más relación, con el que más, diría que somos bastante conocidos con Lainez (imagino que sabreis quien es). El caso es que la que me cuidaba de pequeño y limpiaba mi casa hasta hace nomucho es su suegra, y lo traía bastantes veces a mi casa.

Ese es todo mi tomate. Digamos que aquí la cosa es más fácil.


Saludos.

10:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Yo vi a Gaby, miliki, fofito y milikito
había una vez un circo.................

11:29 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

@ zaragocista

Hombre Milito no está mal eh !!!

Jejeje

Lainez!! El gran "amor"futbolístico de Josepep

@ tertulia perica

Tu humó no descansa ni por vacaciones
:-)

11:33 a. m.  
Blogger zaragocista said...

Y a Lacruz no lo viste Perico???Jugar al fútbol digo...

11:35 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Yo vi a De Lucas en el Fnac... a ver quien supera eso.

@mb

el tiramisú siempre da sorpresas ;-)

3:51 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

yo vi a Jordi Gonzalvo, super mister del barça b i comentarista del 33. quina emoció.
ahhh i oscar garcia tunotienesgitmo en un restaurante de menu. ahorrando pa poner gasofa en su q7.
olvida el tiramisú!! carte d'or de mandarina con xocolata desfeta per sobre!!

pd: me imagino a gianluca con un peine en el bolsillo del culo. mira.

10:17 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas