27.9.07

És bo saber-ho...


Com molt bé diu un pericu d´altura ( vctmrt, gran porter ) " El futbol és per disfrutar "...quan es guanya a saborejar-lo i quan es perd a otra cosa mariposa...de fet és el més sa. Guanya el teu equip a mirar molts cops els gols, el Rondo, el GolaGol, tertulies....que perd? doncs passant de mirar res, total no serveix de res. A colación con el tema ( com mola la paraula colación ) , ja se que ara toca disfrutar de Messi i de Foster però no està de més recordar el que deia Laporta ara fa uns 8 anys. No és per indignar-s´hi però si que val la pena saber "que tot s´hi val" per arribar al poder. De fet, no tinc cap dubte que Laporta podria dedicar-se a la política, que no vol dir ser un bon polític.


Laporta l´any 99 deia sobre el projecte Barça 2000 ( remember? tramvia des la Diagonal fins al Camp Nou, cines, hotels, etc etc ) que "som un club esportiu, no tenim cap necessitat de fer cinemes,carrilets i restaurants".


En resum, si teniu temps i ganes llegiu la noticia aqui




I ara, a disfrutar del 4 a 1, i del 2 a 3 els pericus


mb
PD Sí que s´ha fotut com un BACÓ sí


Etiquetas:

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

1er de tot: que gran que ets mb!

a la primera part: el cortoplacismo que hay en el futbol hace que valgas lo que hayas merecido en el ultimo partido. esta forma ciclotimica de actuar estoy seguro que ayuda a vender.

a la segona: hay una cuantas cositas que Laporta se pilla los dedos con el pasado y su presente. eje patrimonio y su venta.

10:03 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

@ dj

MUAK

@ resto

No ve a cuentu pero sembla que hi ha un blog per veure els partits:
A pesar de que la guerra del fútbol impedía que los espectadores pudieran disfrutar del Real Madrid - Betis en abierto, los internautas han logrado una forma en la que las barreras de la legalidad se abrieron para dar paso al fútbol 'en abierto'. En la web www.arkimesport.blogspot.com, que aunque no dispone de los derechos televisivos, se puede acceder a un menú desplegable en el que eligiendo la opción del canal 'Shanghai Sport (2)' se puede disfrutar del Real Madrid - Betis en directo.

12:13 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas