20.12.07

JUVENILS:FCB 0 ATM 1 by Josepep

Doncs bé. Més o menys la cosa va anar així. Per començar he de dir que el Barça va canviar el sistema de joc. Fins ara estava jugant amb un 3-4-3, pero com el rival era fort i potser també perqué segons em van comentar, el central havia pujat al Barça B i llavors jugaria un del juvenil B, van passar a un 4-3-3. Llavors el meu cosí, que normalment jugava de lateral esquerre, avui ho faria per la dreta.

El partit va començar amb el At. Madrileño intentant portar el domini, davant un Barça que se'l veia una mica poruc. Arrel d'aixó a arribar la primera ocasió visitant. Una penetració per la banda dreta del jugador de color que es queda sol davant del porter pero que tira massa creuat. Després dels primers minuts de domini rival, el Barça va agafar el to al partit, i va començar a voltar la porteria visitant. Pero sols va ser capaç de crear una bona ocasió en tota la primera meitat. Una bona jugada per banda esquerra, amb una entrada, i el jugador cule que dins area petita controla bé pero no xuta gaire fort. Una bona palomita del porter visitant, una mica per la foto, evita el gol. Res més. Sobre la mitja hora, el Madrileño torna a ser el dominador. El jugador de color porta de corcoll a tota la defensa cule. Provoca moltes faltes. Una de molt perillosa a la frontal, acaba amb un xut al pal esquerre de la porteria cule. Una pilotada llarga del rival, provoca una errada en la cessió al porter del meu cosí, la pilota li queda curta i el morenet aprofita per plantar-se davant el porter, pero per sort local, no sap definir i la jugada acaba en corner, gracies a la actuacio del porter del Barça.

La segona part segueix igual. Al Barça li costa molt fer jugades, i el Madrileño continua portant perill. En un corner, rematada de cap al pal, i van dos. No era un partit molt vistos, sense gaire bon joc, pero si tenia emoció.
Veia que qui fes un gol, s'enduria els tres punts. L'entrenador del Barça decideix posar al camp a Tiago, el fill de Mazinho, que està una mica tocat, pero davant el joc espes, busca que li porti perill. Pero passa tot el contrari. En una jugada al mig del camp, Tiago condueix massa una pilota, fins que finalment se la prenen, sense falta, que es el que reclama els cules. Llavors el Madrileño surt ràpid al contracop amb una pilota a l'esquena de la defensa cule, posició dubtosa del jugador rival, dos contra el porter i gol del moreno. El Barça i part del public va reclamar amb molta força la posició del jugador rival, pero l'únic que van conseguir es veure targetes grogues. Jo no puc opinar, perque tot i estar ben situat, va ser una jugada molt ràpida. La meva sensació es que el jugador estava molt sol, i k podia estar en fora de joc. Pero no ho se segur. I no es per posar-se com es van posar algun personatge. No val la pena comentar. Tornant al partit, si amb el empat, al Barça li costava arribar amb perill, amb el marcador en contra encara va ser mes costos. Van canviar el sistema i van deixar tres defenses, amb lo qual el Madrileño tindria molts espais pels contracops. Pero l'únic destacable fins al final va ser un xut de Tiago desde la frontal que va petar al travesser de la porteria rival. Aquí va estar l'empat. Pero no va ser possible. Al final 0 a 1, amb els madrileños que van vindre a Barcelona en bon número, marxant molt contents cap a la capital.






5 Comments:

Anonymous Anónimo said...

ZZZZ... zzzzzz.... ZZZZZZ...ZZZZ... zzzzzz.... ZZZZZZ... zzzzzz....ZZZZZZ...

mmmmm....mmMMMM.... aaaAAAHHHHiii...

Me gustó más el anterior post.
A 2 días del partido del siglo y estamos con esto...

5:13 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

sigo durmiendo

derby de Juveniles A, donde a Alex y MArc no les dejaron convocar gente del "B" porque jugaban contra el Espanyol "B".
Bien Alexanco bien

9:19 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

y pensar que el Gil se cargó la cantera y por eso Raul llego al Madrid... como hubiera cambiado el cuento...

1:36 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Mamones,

tan apasionante como la cronica del Español Livorno que aun podeis ver en tertuliaperica.blogspot.com

2:04 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

seguimos durmiendo

8:35 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas