23.4.08

Merienda de Negros


Un 10 a l'actitud d'avui. Una actitud que d'haver-la tingut a la Lliga, ja hauriem pujat a Montserrat en bici faria dies. Però el meu consell és que no ens il.lusionem culerada. És veritat, avui un 0 a 2 era possible a priori i hem tret un 0 a 0, però l'únic que ha millorat el Barça avui respecte la temporada ha estat el pressing, pressing que a Old Trafford rebrem nosaltres.
Tinc la sensació, que el Manchester ha fet el partit que volia fer en defensa ( sort que eren fluixos ) i en atac segurament s' han acollonío una mica...però allà quan deixin anar vendavals de 15 minuts d'aquests que el Barça n' ha tingut un parell avui, segurament acabaran en gol pq no veig el Barça arreplegant-se tant seriosament com ells avui.Huele a merienda de negros
Coses que fallen:
-Preocupant l'aportació ofensiva d' Eto'o. Només ha fet de boia però de cara a barraca....
-Deco recupera però no crea
-Bojan a la banda és tirant a paquetet..foteu-lo a l'area cojóne
-
Abidal se la juga als penals...i no és el primer cop
Color Esperanssa
-Márquez no juga!!! Biendere!!! Ave Puyol !!
-Zambrottaaaaaa. Partidassu!!
-Milito, este sí es un gentleman
-Van der Saar, cantada a la vista

bwin bertran 3-1 el dimartes. Fem porrita ??

mb


PD: July...i los chinos ??

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Pos tengo sentimientos contrapuestos. Por un lado... ¡el Barça no puede ganar la Champions (dicho sin acritud... pero con sentimiento ;)!

Pero claro, eso pasa por un partizado de Ronaldo en Manchester, lo que supondría que el Madrid se gastase 125 M€ en su fichaje... y eso ya es demasiado!! (Amsterdam Arena costó 140 M€).

10:47 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas