2.2.06

Un RCD Español amb Wi-Fi

Dimarts 7 se celebren “eleccions” a l´únic equip de Barcelona ( anava a dir català, però…. diguem que he dubtat… ) viu a la competicíó reial. De fet, no podia ser d´una altra manera doncs els 4 equips de Semi-Finals van ser agraciats amb el títol de Reial al seu dia. Com uns “republicans” com el Valencia CF o el FC Barcelona podien guanyar un títol concedit pel Rei? (tot i ser el “rei” de copes” [com Tamudo])
Ja en tenen prou amb l´Estatut!!
Aviam quin dels 4 Reals serà campió?

Tornant a “losdemomentosincampo”, es comenta que Lara ha promés la direcció esportiva a Jose Antonio Camacho, i jugadors com Saviolita, Ballack i Morientes.


Això és el que pensem des d'El Tertolio:

Somiar: imaginar-se coses que no poden ésser, donar com a cert o realitzable el que no es o és de quasi imposible realització, discórrer fantàsticament.
Il.lús: Que està enganyat per una il.lusió.
Fracassat: el que no ha tingut bon èxit

Que comencin per arreglar la informàtica!!!


P.D.1 Aquest article va dedicat amb tot el carinyu als pericus que ens visiten cada dia i que esperem ho segueixin fent i contribuint amb els seus comentaris picants.
P.D.2 Aprofito per dir que a pesar que l´arbitre no va estar encertat i que crec que el FCB hagués eliminat el Zaragoza, felicitem els “mañus” per ser justos i mereixedors semifinalistas. Ara a pel Madrid!!
P.D.3: el tertolio en el seu afany de trobar la notía pot avançar en exclusiva el guanyador de la propera assamblea de socis: com que es celebrarà al edifici Forum els guanyadors seràn els guerrers de Xian….ches Llibre.

Una abraçada de pitón!!

MB & DJ al alimón (sempre ho he volgut dir)

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Felicitats als tertolios per dedicar un article a l'únic equip CAT viu ( no per guanyar.. pero viu ) a 4 competicions.

El vostre nivell escrivint millora cada vegada mes. Casi us apropeu a Roncero o al gran Tomás Guash. ;-)

Tema jugadors: Totalment d'acord amb vosaltres... Saviola, Ballack i Morientes? Confio en que algún cop a la nostre vida vingui un jugador "galàctic"... pero tres de cop... no lo veo.

Tema Camacho: no puedo con Camacho ni con Clemente..... dime amante del buen futbol. Pese a mis dudas con Lotína creo que es el mejor entrenador que hemos tenido en los últimos 10 años.

Tema Elecciones: Ctrl + Alt + Supr

Força EspaNYol ( Us recordo que el nom es en català )

10:51 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

amic perico en madrid totalment d'acord espero q els del tertolio vagin a clases de Català i geografia, Barcelona és Catalunya i el nom és en Català.
No ofende quien quiere si no quien puede.....
I lo del Garlic...... ja ho sabeu
Per cert ho torno a repetir us convidem dimecres aveure un asemifinal d eCopa del rei .........a MOntjuïc.
Per cert tema jugadors pot-ser fitxem a MAnolo HIerro o Amarilla o Bogarde estem dubtan ens quedarem amb Angelkovitz i Wuttke.

11:16 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas