29.10.06

Belleti & Giuly: "los abre-latas"



Tostón dels grans ahir a la nit al Camp Nou. Primer part només destacable pel paradón de Valdés al primer minut, que aquest any està demostrant la seva qualitat de forma constant, alguna passada mortal de Xavi,alguna anticipació de Puyol, el penal magnificament llançat de Ronaldinho, i el millor.. les combiancions de la parella Belleti - Giuly. Quina parella! Uns autèntics obrellaunes. S´entenen i es desmarquen de manera que trenquen l´ordre defensiu del contrari. Per mi, són la clau pels partits a casa on els rivals venen a posar l´autobus. Belletti va fer un recital ofensiu - defensiu. La pega que tenen els dos és el punt de mira un xic desviat.
La segona part, pel meu gust encara pitjor. Baixada de nivell de Giuly, Belletti es va mantenir. Iniesta va aportar frescor. Personalment, crec que es mereix la titularitat per sobre de Deco o fins i tot Xavi. Silvinho es va contagir del "xuponisme" i es va extralimitar en les seves accions ofensives. Gran centrada en el 2 a 0 , això sí. Bé, el "Conejo" recollint el que li servia Iniesta. Malament, un altre cop, i aqui contradic Rijkaard, Edmilson. Fallón, lent...això sí, ahir més voluntariós.
Dificil tindrem el tema amb el Chelsea el proper dimarts...


Puntuació:
Belletti 3
Giuly 2
Ronnie 1
COPE Man : Sorry Xose, Edmilson

2 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Por una parte, esperar que el lateral te soluccione los problemas en ataque es lamentable, pero por otro, tener al fin un lateral que ataque es una suerte... Que pesa más?

Yo creo que sigue faltando un media punta que arregle el juego de ataque de forma habitual como hicieron en su tiempo Laudrup, Hagi o Rivaldo entre otros. Iniesta me sigue sin gustar en este papel para el Barça.

1:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

yo no puedo comentar porque no he visto nada y guiarme por la radio no se si es lo mas adecuado.
la verdad es que con tanta oferta audiovisul es chocante que me cueste tanto poder ver los resumenes en condiciones.
hace unos años llegaba a las 22:00 del domingo y te chupabas enterito el golagol pero ahora hace mandra porque has visto repetido veinte veces los goles aunque en cambio no es un resumen com deu mana...
mira contradiccions de la tecnologia.

2:04 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas