5.10.06

Otra vez buey!!!


Márquez es d´aquells jugadors a qui agrada ( conscient o inconscientment ) donar "carnassa" als periodistes.
El primer any , als voltants de Nadal, quan Rijkaard era questionat, ja va fer unes declaracions on creia que si es perdia el proper partit podia ser destituit. Com sempre, es pot pensar però no pas dir-ho, pq els periodistes s´enganxen a la mínima per fer-ne llenya. Se li pot disculpar per ser el seu primer any i desconèixer com se les gasten els tertulians ( que no els del Tertolio!!! )
El segon any, crec, també després de Nadal i perdre a camp del Villareal, va criticar la mini pretemporada post Nadal feta a Peralada. Potser tenia rao , però altre cop, inapropiat dir-ho i a més podia sonar a excusa barata.
I ara, torna a "liar-la". Critica la pretemporada feta per Mèxic!! i els USA sense mencionar el Mundial que potser és també culpable del desgast físic. En una setmana on els periodistes no tenen res a dir, doncs ja hi som, a donar voltes al tema.

En resum, no sé si en Marquez es un babau o un autentic provocador al més pur estil T.Guasch.

mb

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

quina poca vergonya!!!
el blog el fem per que participeu!!!
Marquez per mi es tonto. sin mas.
a la prensa hay que decirle las cositas justas y a este se le va la lengua. ademas de que se queja si gracias a la gira estuvo en su casita, pinche!!!

1:30 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas