25.10.06

No perdem el Nord...ni els uns ni "los otros"


Temporada 2000-2001

La primera de l´era Joan Gaspart, la primera Post-Figo, temporada en la que el "lusu" rebria la Pilota d´Or per la gran temporada feta al FCB, última de Van Gaal. El FCB es presenta amb les novetats del Presi JuanGas( guanyador de les eleccions!!! vs Lluís Bassat ) , sa "bubota" Serra Ferrer

com a entrenador, aposta d´ambdues candidatures, és a dir, el desitjat per la massa social barcelonista, o millor diguem, desitjat per la gran majoria de la premsa. Com a jugadors, les novetats d´Emmanuel Petit, Mark Overmars, Gerard López, Arfonzo Peré Munyó, Dutruel i Simao Sabrosa.

Un Barça renovat s`enfronta a una nova era i la gent tot i que il.lusionada amb un renovat Rivaldo (Nuñez me lo prometió en la clinica) exercint de mitja punta, alliberat de la "presó Van Gaal" segons ell i PachoPacho Minguella, destacant en un primer partit contra el Malaga...i la gent,deia, il.lusionada però no les té totes , sobretot pel projecte Florentino+Figo.

Gaspart arriba a prometre que el FCB surt a guanyar tots els titols ( inclós el Gamper )

En fi jornada 6, FCBarcelona- Real Madrid al Camp Nou

Alineació FCB:

DUTRUEL

REIZIGER PUYOL(debut) ABELARDO SERGI

XAVI COCU

SIMAO RIVALDO LENRIQUE

DANI

més endavant entren Alfonso,Frank de Boer i Gerard

Un gol a la primera part del veterà Luis Enrique i un a la segona del recent fitxatge Simao després d´un "travesañu" d´Arfonzo donen la victòria al Barça per 2 a 0

Aquests van ser els titulars l´endemà:


M.Deportivo:Mucho Barça-poco Figo
ABC:Inapelable superioridad del Barça
Marca:El 'efecto Figo' fue el 'defecto Figo'
La Estrella Digital:La presión pudo con Figo en un partido en el que el Barça fue superior al Real Madrid
El Mundo: El derby más esperado del año se saldó con victoria barcelonista por 2-0 en un partido dominado por completo por los culés y en el que el portugués Luis Figo, centro de atención de todo el mundo, ha brillado por su ausencia
El Pais: El Barcelona atropella al Real Madrid (2-0) La Vanguardia: Figo cae ante el Barça
AS: Figo se escondió El Barcelona fue mejor desde el principio al final. El ambiente pudo con Figo y con varios más. Casillas fue, el que mejor soportó la presión. Xavi dio un recital de fútbol frente a la inutilidad de Celades y Makelele

Algun fins i tot titulava: "Baño al Madrid"

El que va venir després malauradament ho recordem tots, època gloriosa de Gasparts,Reyna "no me voy ni con aguarrás", UEFA´s, nits de juerga a Vallecas, ostracisme a Dani, pañolada històrica,Rivaldo al Olympiakos, Geovanni´s,una miqueta de Charly, Van Gaal el retorno, Mendieta´s,........

I tot va començar amb un 2 a 0 a l´etern rival.....que té el pes que té. Per tant, a Madrid que fotin el que vulguin o puguin, però toque a la premsa de Barcelona, que serà la que es carregui aquest equip. Ara tothom sabia que les rotacions no, que Guddy tampoc, que Thuram bufff, que Deco x Lampard, que Klose o Luque al desembre....

Un poquito de po fabó

mb

P.D. Si ens guanya el Badalona.....borro l´article ;-)

6 Comments:

Anonymous Anónimo said...

otresh. felicitats. aixo es un article com cal. documentat, amb toc d'humor i enfoten-nos de curt-terminisme de la premsa.
bravo Bertran.

10:31 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Exacte curt-terminisme.
Es el corto plazo o largo plazo....

Pero sois periolistos como ellos .... y todos pecais de exaltación post partido
eso si gran artículo y documentado

BRAAVO TERTOLIO

10:39 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

¡Que gran articulo!
Ayer me curre un coment a su altura, pero como tarde mucho en escribirlo, se colgo el ordenador y se me perdió.
Hoy solo me queda recordar el equipo de mierda que tenia el Barça esa temporada, en la que solo Rivaldo aprotaba algo de calidad. Los fichajes fueron un fiasco, ya estaban de vuelta.
Serra Ferrer no podía hacer nada. Quedaron 4º y gracias.

Este año hay mejor equipo, pero alguno ya empieza a estar de vualta también... o pasan de todo porque creen no tener nada que demostrar despues de haber ganado la Champions ¿se acaba un ciclo antes de empezar? Hay que espabilar a los craks o se duermen, porque solo Messi está poniendo intensidad y ganas últimamente.

6:19 p. m.  
Blogger zaragocista said...

Gran aryiculo sin duda. Enhorabuena.

8:14 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Carai!! Gràcies,

Només volia reflectir que durant l´època negra ens vam agafar varies vegades a un ferro roent per després patir decepcions.
Tinc gravada aquella roda de premsa d´en Juan Gas escoltada amb el July al Corsita davant del Super Giró!! Fins i tot un Van Gaal venint a BCN amb cotxe des d´Holanda per no ser entrevistat ( quin gran símptoma ) va aconseguir il.lusionar-nos !!
Eso ya pasó July !!! :-D

8:57 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Pues ahora te damos el Planeta por campeón.
Pero dejemos las etapas de llano y empecemos la alta montaña. Nos jugamos el pase en la Champions. Hay que ganar al Chelsea o al Werder Bremen.
Está claro que para tener un equipo ganador hay que contar con jugadores desequilibrantes, que inventen. Y por norma general son los que se tocan los güevos. Pero no tanto y no tantos.
Con once Puyoles somos un equipo aguerrido, de los que le gustan al Clemente, vamos que poquito fútbol. Pero con once Ronaldinhos nos vamos a segunda.
Força Barça!

7:23 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas