24.1.07

Bet-FCB 1-1 : El enfermo pasa a planta

El FCB com a equip ha aconseguit superar la baixa forma d'alguns jugadors com Gudjohnsen, Ronaldinho i Deco ( no entenc com a Rac1 l'han triat el millor del partit ). El #10 i el #20 han estat bàsicament lents, el brasiler alentint l' atac i el portuguès perdent "bimbes" ( hi Puyal!) per esperar-les al mig del camp. I "lo" de l´islandès avui no té nom.Ha sortit despentinat, un clar símptoma que estava adormit.Així ha estat. Però les sensacions com a equip han estat bones, recuperant-se d´un gèlid gol a pocs minuts d'arribar al descans.
Desgranem el partit ( per cert, vist a Guandgong Sports. Bastant bé, sense massa talls )
La primera part ha estat de clar domini del FCB encara que amb una possessió inofensiva però demostrant que volia manar.Només Gio inquietava amb un parell d' arribades. El Betis, de musho..ná, esperant a la contra. El Márquez ha començat entonat tallant pilotes amb el cap. La veritat és que en atac, no massa, Ronaldinho intentant marxar de tothom qui li entrava sense aconseguir-ho, un Giuly voluntariós, un Saviola perdut quan el col.locàven a la banda esquerra. I a les acaballes, pam, el guant d´Assunçao ha tret or d' un corner. Pal per a un Barça que començava a sortir del forat.
A la segona, el FCB ha sortit a tope, potser ajudat per un Betis que s'ha tancat a saco, regalant la pilota. El FCB ha començat a tocar amb perill però llavors Rijkaard ha decidit canviar Guddy x Saviola. La veritat és que l' argentí no havia fet res, però de cara a un "taqui-gol" Saviola m' inspirava més confiança.Gol de Marquez semblant al que va servir com a passada per a Eto'o a camp del Llevant el dia del 1er alirón. Gran Iniesta que ha dirigit l' equip, bones incorporacions d´Oleguer, donàven esperances de remontar però unes llufes de Guddy ho han impedit.
En resum, i fent referència al titular, crec que el Barça avui ha recuperat el seu joc i és més a prop ( crec i espero ) de tornar a ser l' autèntic millor equip del món.

Puntuacions: Iniesta 3pts,Marquez 2 pts,Gio 1pt...Cope-Man Gudjohnsen(-1)

Ja tenim les puntuacions de la primera volta, les penjarem demà. Qui creieu que va lider? Hi haurà sorpreses ? :-) Demà ho veiem.

I bé, aquí acaba la primera volta..i com a Líders!! Tot i que alerta pq a la segona volta anem al Sanchez Pizjuan i Mestalla.

mb

2 Comments:

Blogger El Tertolio said...

Ronnie acaba de reconèixer que no esta a un bon nivell i que a vegades es possible que a l'equip li falti concentració.
Diu que pel FCB-Celta ja estarà bé. Esperem-ho...

11:42 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Sí, en la segunda vuelta tenéis visitas complicadas, cómo las que nombras. Pero hay otras que te olvidas, cómo las del Calderón y La Romareda. De momento vais primeros, pero creo que sino mejoráis, el Valencia viene fuerte.
Saludos.

4:07 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas