18.2.07

Val FCB 2-1: Defensa amb cloroform


Mal partit del FCB a Mestalla. Ni bona primera part ni host... Després del partit a la ràdio he sentit que deien que el FCB havia pagat 10 minuts dolents. Crec que no ha estat així.
El VCF ha portat el partit allà on li interessava. Deixar que el FCB toqués i toqués i aprofitar qualsevol errada per matar al contratac. Si el FCB fa un partit seriós, amb tensió(!!!), sense perdre pilotes tontes i apretant l´equip des del darrera, aquest partit, com a Stamford Bridge la temporada passada, no es perd. Però el FCB de tensió res. Edmilson-->Puyol--> Edmilson--> Marquez--> Edmilson --> passada llarga...bola perduda. Això ha estat la primera part. Una sensació FALSA de pilota i partit controlat. Villa i Albelda podien haver marcat el 1er tranquilament. El FCB només ha aportat perill amb l´entrada en joc d'Iniesta,oblidat a la banda dreta. Guddy no ha "baixat" ni una punyetera bola, que en teoria era la seva feina. Cada bola llarga era pilota perduda.
I a la segona doncs una mica del mateix. El FCB s´ha apropat a l´area, un jugador ( crec que Iniesta ) ha fet una frivolité deixant passar la pilota per sota de les cames, Ronnie no l´ha seguit...bola llarga a Villa, i encantament general de la defensa, d' Edmilson Madredeus especialment ( fes-li falta com a minim xato!!! ). Llavors, la càmera ha enfocat la banqueta i semblava que amb l'1 a 0 entrava Motta (!!!). Llavors he pensat, això no és cloroform, això és un "peta" de Mr.Frank. Per sort o desgracia , ha arribat el 2 a 0 amb una altra empanada de la defensa, i llavors qui ha entrat ha estat Messi, que ha aconseguit canviar la cara de l'equip. Llavors és quan s´ha vist que el de la primera part no era control ni era res. I fins al final, doncs no massa cosa. Golet de Ronaldinho que ha estat bastant espesset, expulsió de Deco que al menys ha demostrat que l' equip estava enrabiat i slaloms Messi que acabàven en no res però al menys han fet que el FCB deixés una altra sensació.
En fi, aviam dimecres.....

Puntuacions:

????...............3 pts
Valdés ..........2 pts
Messi.............1 pt
*****************
COPE-Man...Edmilson,Guddy (-1 pt )


mb

Etiquetas:

3 Comments:

Blogger josepep said...

No sé si al Barça le habrá pesado la semanita tan caliente que ha tenido. Pero la verdad es que estoy de acuerdo totalmente contigo, el partido del Barça ha sido malo. Sólo ha mejorado algo con la entrada de Messi, pero seguia sin tener profundidad.

La primera parte el Barça ha tenido mucha más posesión que el Valencia. Pero ese tipo de juego ya le iba bien al equipo local, que ha gozado de más ocasiones de peligro que el Barça. Lamentable lo de Gudjonhsen ese, ha vuelto a fallar una ocasión igual que la del Bernabéu. Tírala al otro palo, por Dios!
En la segunda mitad ha seguido la misma tónica, y en cuatro minutos el Valencia ha hecho pagar al Barça su falta de remate con dos golpes en la yugular. Después con el lío de las expulsiones y la entrada de Messi, el Barça ha dado un paso adelante, pero con poca fe.
A ver ahora con el Liverpool. Os deseo la mejor de las suertes.

Pd: penoso partido de Edmilson. El peor de largo.

10:59 p. m.  
Blogger josepep said...

El juego duro lo practicaron los dos equipos. Los jugadores no ayudaron para nada al árbitro, el mismo que pitó el Barça-Zaragoza, y que también se saldó con tangana. El resultado del partido igual, victoria para el equipo de casa. Pero yo creo que ayer Iturralde estuvo bastante bien. La roja a Albelda es clara. La de Deco, si bien es cierto que no toca a Albelda, el colegiado juzga la intención, pues el reglamento lo dice bien claro, dar o intentar dar. Si le pilla la rodilla, pues ya tenemos otro César Jiménez, por decir un nombre.

9:28 a. m.  
Blogger josepep said...

Si, igual es com dius. Encara que jo no trobo vermella el cop de colze de Ronaldinho. Li posa el colze, pero no li dóna un cop.

10:26 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas