15.4.07

Low Batt - 1 Autocares Molist - 0

Frank, dame uno de esos cigarros tuyos....

No estic d´acord amb que el Barça ha fet un mal partit. Ha fet uns bons 25 primers minuts on amb un golet s´hagués obert la llauna. Han fet allò que tant m´agrada, pressionar per recuperar la pilota, que provoca atacs seguits de 2-3 minuts. Zambrotta estava fent un bon partit fins la jugada del penal. Allà crec que s´ha ginyat i ha deixat de pujar tant. Márquez ha recuperat l´actitud però segueix fluix en l´aptitud. Igual que Giuly, per Déu, com centres noi ? Messi ha provat molt ( no m´agrada massa a l´esquerra ) però res. Eto' o no ha fet massa tampoc.
En fi... si a Villareal es guanya ( s´ha de correr mes que ells ) podrem parlar de Lliga crec.