11.4.07

Desconcertat

Així és com estic:desconcertat.
Tinc la sensació d´anar a cops de demagogia. Una portada que es decanti cap a un o altre sentit em pot fer canviar d´opinió al instant.
Són molts els temes sobre la taula, temes no resolts. Imagino que la resolució d´aquests dependrà de si es guanyen la Lliga ( sobretot ) i Copa. Anem per temes:
* Ronaldinho: desaparegut a la Romareda, només s´ha entrenat amb els companys el 44% dels entrenaments. Sentia Eusebio que avui ha dit que el "laissez-faire" acaba quan acaben els resultats. Alguna cosa s´ha de fer, i no es tracta de renovar-lo fins al 2014 a qualsevol preu. Sembla que la raó es posa del cantó del castig, però un parell de detallets com els del Depor et fan deixar la raó de banda i entregar-te al crac fins al 2020 si cal....Llavors, és un problema de motivació o de mà dura? Rijkaard no és capaç de tornar a motivar el brasiler? Se soluciona amb un fitxatge tipus Henry'06 o Cristiano Ronaldo'07 que faci sentir la ferum de banqueta a en Ronnie. O potser el problema és Rijkaard? Igual se li ha de fer un mega-homenatge, nomenar-lo millor entrenador de la història i després bon vent? En aquest cas, portem Schuster, Wenger....Mourinho?????
I Eto'o ? Torna el auto-martir i bocazas! Ni paraula de l´absència a Zaragoza, però si per parlar de sombreritos,etc....Tant determinant és Eto'o? Sembla clar que el bon rotllo no existeix, hi ha com a minim respecte entre companys ? Gols pel Barça o diners i tranquilitat amb un traspàs?
I el tapat , Deco!!! Innegable que juntament amb Davids se li pot atribuir haver canviat la "cara defensiva" del Barça. Innegable que el migcamp blaugrana necessita un jugador del seu perfil. És recuperable Deco? Hi ha "coll...." per traspassar-lo? Crec que si s´arribés a fer , Lampard seria un jugador que salvaria el cap del Dtor Tecnic que el portés. Al tractar-se d´un crack, crec que les culpes si no anes bé serien per l´anglès i no per Txiki. Però jo crec que no és e l seu recanvi. Ha arribat el moment de que el Barça( txiki de fet ) trobi el seu Makelele,Essien, Diarra, De Rossi...particular. Baratet i demostrant que els ojeadores africans o francesos funchonan.

En fi, pel que fa als 4 casos anteriors Ronnie,Rijkaard,Samuel i Deco no m´atreveixo a jugar-me-la. Sorry, seré un kakitas, però Lliga i Copa tenen la paraula. Ara...jo guanyo 0 del Barça però en Txiki deu guanyar uns 300-400 kilos...pues chato, a ganarselos!!!!.... ( tot i que em temo, que espera.... igual que fem molts )

mb

10 Comments:

Blogger El Tertolio said...

Avui feia de pitoniso pito...
he pronosticat que el barça perdia al Calderon i empatava a Vilarreal, i guanyava la resta, excepte un empatet a camp del Nastic ( ja se sap Paco FLores....etcetc )--> Pues em sortia que no guanyavem la Lliga...OSTRASH!!!

a guanyar al Nastic !!!!

mb

10:34 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Totalment d'acord...has posat en paraules les meves exactes sensacions...Es un problema que cada 7/15 dies el criteri canvii, o que despres de cada rival que ens guanya hem de fitxar mitja plantilla d'ells.
aixo si, lo que esta clar es que de bon rollo ja no es pot anar amb aquesta pandilla de ganduls....
mano dura Frank!!

9:09 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

TODO SE RESUME EN UNA PALABRA:::.

CAGOMETRO CULÉ

Las alarmas han saltado sólo cuando teneis a los de la capital a dos puntos, recordemos que es el peor madrid de la historia.

Ahora mano dura? y hace 1 mes o 2 meses? es evrdad el madrid estaba a 9 o 10 puntitos no recuerdo....

El artículo bueno pero yo votaría al piños al deco y al mister.....

11:44 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

que pesaos con el cagometro!! pero si hace 4 años que ganan nada!! bueno si la copa ulés...


@t.p.
i avui que fareu pels purtugals?
el aguila ayer le mordio al sebastian javier...vaya presagio..

2:43 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Dijo Florentino cuando echó a Del Bosque: "Los recambios tienen que hacerse cuando las cosas van bien, no cuando van mal".

Seguramente, la última frase acertada y visionaria de todo el florentinato.

Lástima que nunca lo llevase a cabo y tirase por la vía fácil: Del Bosque y Hierro. Y golpe de estado.

En mi opinión, Laporta debería aplicar la máxima del exser superior, y chacer cambios.

Frank sería el primero, con todo tipo de elogios, porque nadie es bueno en su trabajo 4 años después de estar al 120%. O le hacen director técnico (bye bye Txiki) o...

Luego hay que seguir con el banquillo. Los cracks no se pueden creer superiores, porque entonces dejan de ser cracks para pasar a ser grandes jugadores, queridos de si mismos, que impiden que entre aire nuevo al vestuario.

Por lo tanto, si dudarlo: Ronaldinho y Deco, homenaje y al Chealsea (por eso de que sólo el Madrid paga más, y al Madrid no pueden ir).

A Eto'o se le puede aguantar un año más, pero ya habría que tener más que escogido el sustituto (es lo que se suele llamar... planificación).

Bueno, para empezar no está mal...

Hala Javi

4:11 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

@ hala javi

Esto es debatir,,,,sí señor. sin cagometros ni merdas...hablar de futbol is life ( the rest is mere details )

4:14 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

La solución de JAvi ya os la comentabamos, pero es verdad el piños os hace dos regates y ya lo renovais hasta el 2020 o más...

El Cagometro funciona y esta vez os puede afectar.......... El madris jeuga mal no hace nada pero está ahí.

Frank se debería ir a Inglaterra con Deco y Piños, y el Etoo tendría que irse a Camerún a ver si allí puede conducir sus lujosos coches.
Fichar a Lampard, y los 500 jugadores del rumore que sacói ayer el Arus...

Rumore: he comido en la oca y estban el Santo NOia con su madre y abuela, el de RAC el soci nº..... Xavier Bosch y algiun que otro periodista más........

4:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

lo ha clavao!!
vaya huevos que nos arregle el equipo un madridista.
si señor!!
tu sabes de futbol!!

4:28 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Doncs jo discrepo. Em venc l'Etto (que és el bullas) al chelsea i no el millor jugador del mon (no el pinyos), ni el seu escuder, el gran Deco. Això si, compro un migcentre armari estil colonies-franceses i un killer rotllo D.Villa. Ah i en el vestidor pinto les parets amb la platja de rio de Janeiro i els poso un xiringuito alla dins!
En kuant al madrid, res a dir, nomes k enkara han de jugar els 3 següents entre ells, ja veurem al final si guanyem la lliga 2 o 3 jornades abans...
Força Barça!
Ivan

7:21 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Sempre reconforta l´optimisme del pequeñin

10:54 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas