20.7.06

La visita d´en Murphy

"Murphy, ens ha visitat" deu ser el que estan pensant els redactors dels mitjans de comunicació esportius de Barcelona. Tot l´estiu estirant fins a limits insospitables les "andadures" dels blaugrana al avorrit Mundial, fent exclusives (!) amb tot els habitants del poble on Eidur Guddy passava les seves vacances quan encara no es dedicava al joc......de la pilota. "Que fitxin!!!.. Encara que sigui un substitut per l´Àngel Mur" pensaven els periodistes encarregats de les portades....i ves per on, quan en Txiki decideix guanyar-se el sou i en Soriano apareixer en plan directiu-fitxador i viatgen cap a Torí, es troben que un jutge els amarga la jugada.
Oh! dilema pels diaris....Si obren amb Thuram + Zambrotta se´ls podria acusar de fidelitat al president, i per tant, encertadament encara que a "regañadientes" obren amb les eleccions i destinen un requadradet a l´estil "Moha, primer fichaje" pel que realment ha estat una bomba ( per inesperada ) de l´estiu calciomercatístic.
I a sobre, Murphy ha portat la sogra. Si quan els diaris més venen és en època de campanya electoral amb promeses de fitxatges "galàctics", ara es troben amb uns comicis descafeinats amb sacarina i llet descremada....i que a sobre hauran d´esperar 4 anys més per "gaudir" d´unes eleccions serioses. I és que, algu dubta ( amb els candidats que sonen ) que seràn una cosa avorridissima....tornem-hi amb les entrades de Paris, els terrenys de no sé on, la due-dilligence.....

Jo, la veritat és que cada cop més he anat perdent la confiança en Joan Laporta. El "feu-me confiança" s´ha anat convertint en un "no oblidis que vinc de l´Elefant Blau".....

I és que això només ens ho pot animar en..... mb

5 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Murphy diu: cuando algo va mal, aún puede ir peor.
Marc, deixa'm fer un resum per veure si t'entenc:
eleccions? d'acord
el candidats de sempre? en contra
que es presenti sandro? a favor
entre laporta i sandro? sandro
i si sandro va en una candidatura tipus castells, major...?
A mi també m'agradaria q sandro tornes al barça (mai hauria d'haver sortit) pero pel be del barça i per evitar una nova guerra civil crec que les coses no han de variar fins que mori aqust projecte cruyfista. Si els fan fora ara, els patsys, roures, johans etc...no pararan de torpedinar l'institució (es trist pero seria aixi segur)

9:31 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hi David,
La veritat és que l´ideal seria que es convoquessin ara eleccions i tots els precandidtats pactessin no presentar-se i deixar guanyar Laporta, i aquest comprometre´s a convocar eleccions el juny que ve...i llavors sí fer unes eleccions quan en teoria "moralment" toca.
Tema Sandro: era només una provocació :-)

10:08 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

he intentat contrastar opinions de socis i es molt senzill:
nuñistes: contents (fora Laporta)
cruyfistes: indignats (maniobra nuñista-sandrista)

un altre cop dividits!!!!
Laporta va ser el prresident amb un recolzament mes gran en la historia del club, sota els seus anys de mandat s'han guanyat 2 lligues i una champions.
sembla que s'esta fent un gra massa.

4:18 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

A mi tambe m'agrada el Sandruscu, pero no us enganyeu, TOTS els presidenciables ho tenen tot clar i saben el k s'ha de fer, però alhora de la veritat TOTS es tornen bojos de poder, i ja se sap k el poder tard o d'hora fa k te'l creguis.
D'altra banda, no soc soci, un president k esportivament ha guanyat el k ha guanyat no puc entendre k se'l vulgui fer fora, pero si tots els presidents fan coses malament!
I d'eleccions d'aki a un any res, k a l'unic k desgasta es al barça, i ja k han dit k eleccions ara, doncs ara!
Per acabar nomes vull dir k aquest any 5/6 títols (deixarem la super copa pels perikitos).
Força Barça!
Ivan

5:18 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » »

5:31 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas