13.7.06

Zambrotta o Thuram ? Vieira !!

Em decideixo a postejar aquest tema després d´un discussió amb javidemonzon via mail. Em pregunta Zambrotta o Thuram? Jo li responc que Vieira. Evidente!! em contesta. Buenu, si tan evident és pq no sona? Realment ( ja ho vau poder veure a les meves puntuacions del Mundial ) ha estat el jugador que més m´ha agradat aquest Mundial... i la veritat és que pensava que era més gran, però és de l´any 76, tot just ronda la trentena. Realment, crec que es tracta d´un jugador superior a Edmilson i Márquez en el lloc de 4, tot i que no incompatible, i que a més podria alliberar ( o salvar! de la baixa forma ) en Deco. Impecable en defensa i "avasallador" quan es llença a l´àtac. Díficil trobar-ne un de més complet.


Pel que fa a Zambrotta o Thuram, tot i reconèixer que l´edat del central(1972) és ja elevada, el crec més necessari que el polivalent lateral(1977) que també he de reconèixer que m´ha agradat molt. Un Thuram al nivell del Mundial, pot consolidar una defensa, que pot ajudar a salvar l´equip en un any on pot ser que li costi mantenir el nivell d´aquests anys passats.
Els laterals penso que estan coberts i compensats, amb alternatives defensives i ofensives.
Tot i això, no li faria "ascus" al Zambrotta eh!

mb

5 Comments:

Anonymous Anónimo said...

perquè no, dius? doncs perquè les hòsties per fitxar Vieira si es confirma el descens de la Juve deixaràn en anècdota el cop de cap de Zidane

8:26 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Recorda que qui fitxa es Txiki, per aixo no sona. si pots fitxar costinha fitxes albertini, si pots fitxas iaquinta fitxes maxi i en comptes de fitxar un substitut de eto'o fitxa a un mitja punta. llavors aconseguir el millor mig del camp del mon amb vieira deco i xavi no ha de ser prioritari. i que quant estas decidit a vendre un jugador aquest et fa el gol d'una final i paralitzem el fitxatge d'un lateral que per mi es un crack.
txiqui, txiqui...pam pam al cul...

8:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Vieira me parece quizás el jugador más destacado del Mundial pero Deco y Marquez no han hecho mal papel, sobre todo este último. Y Edmilson ha tenido mala suerte (demasiadas veces). A parte tenemos a Motta y hasta a pricipio de la temporada pasada sonaba Gio para cubrir el mediocentro defensivo.
En cambio el tema de los centrales lo llevamos más justo.
Una media con Xavi, Deco es evidentemente ofensiva y la tercera pieza ha de amarrar atrás, entonces Vieira no podría lucir tanto. Recordemos que en Francia tiene a Makelele al lado que corre por 6.
EO PENSO.

12:06 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

I perquè no fitxem els tres? Jo els trobo totalment necessaris... i de pas enxufem al Motta... Buff quines ganes tinc que desaparegui del vestidor.

Valdés
Zambrotta Puyol Marquez Gio
Vieira
Xavi Deco
Messi Eto'o Ronie

8:55 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Yo creo que cualquiera va a ser mejor que Oleguer.
El Barça necesita un central sin duda, y mientras que en Madrid se plantean fichar alguno del supermillonario Chelsea o a Cannavaro (nº 1 en centrales) el Barça quiere ir de rebajas.
A mi me gusta Vieira, pero tendrían que soltar muchos euros, y por un defensa no parece prioridad de Txiki.
Zambrota es muy bueno, pero no gana partidos.
También me gustó la pareja de Marquez en México, Osorio creo. Sería un muy buen primer reserva.

12:13 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas