19.2.07

Nicola Zigic,un #16 pel Barça?

Nicola Zigic és un jugador serbi del Racing de Santander. Té 26 anys, medeix 203 centimetres i pesa 90 kg. Va arribar aquest estiu procedent de l´Estrella Roja de Belgrad. Al Racing ha fet 7 gols en 19 partits i ha donat 4 assistències de gol. A l´Estrella Roja va fer 68 gols en 76 partits. Anteriorment, havia estat en diferents equips. Algunes temporades brillants són amb números de15 gols en 23 partits, 14 g en 11 p,55g en 76p.
Va ser triat millor jugador del seu pais els anys 2003 i 2005.
Doncs ja fa varies setmanes que vull parlar d´aquest jugador. La veritat és que sempre he dit que m´agraden els davanters grans, armaris. Considero que són un tipus de jugador que han de tenir cabuda en un planter de 25 jugadors. Potser no titular sempre, però està clar que seria el 6è home ( en plan basket) de la davantera. Jo l´anomenaria l´home 16 per allò de que abans el davanter suplent portava sempre el 16. D´aquest tipus de jugadors, considero que Zigic és actualment el que més destaca, donat que Vieri ja està de capacaiguda, Kohler sembla no haver-se recuperat de la lesió, Maxi no ha explotat com tampoc Llorente del Bilbao.

Doncs això, que per tenir Gudjohnsen m´estimo més apostar per Zigic. Sens dubte el Racing va pagar molt menys que 12-15 milions € que és el que hem pagat per Guddy, però ara ja el comencen a tasar en 30 M€ davant preguntes de diferents equips europeus, entre ells el València CF.

En fi Txiki, aviam si trobes el nou Zigic porai...i si no amb l´Adriano ja fariem.

Us agrada Zigic? Us agradaria pel Barça ?


mb

Etiquetas:

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Yo lo fichaba. Siempre va bien un tio que te permite jugar de otra manera.
Tal vez la inoperancia de los delanteros suplentes de este año me hace ver mas claro el fichaje de un gigante...a lo mejor si Henry fuera el "suplente" ya no lo necesitariamos...
tot depend del punt de vista, oi?

9:20 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas