23.7.06

Lendoiro, bicho bicho!!!



Semblava que estava tranquil i que havia oblidat l´affaire de la temporada 93-94...però com els grans felins...és temible quan té gana!! I aquest cop, la víctima ha estat el Barça, comandat per Txiki. Aquests dies ho hem anat sentint i semblava fins a cert punt normal després de l´arribada de Thuram, que el central Rodri de 21 anys que ha jugat quatre partits de Lliga amb el primer equip, marxés a un altre equip de primera per tenir minuts. Si a sobre, l´entrenador d´aquest equip és Joaquín Caparrós que ha demostrat sobradament confiar en els joves, doncs millor. Però quina sorpresa, quan llegia avui les condicions del regal ( link a MD ). Resulta que el Deportivo se l´endu gratis. Fins aquí, normal, com una cessió, però resulta que si el volem recuperar després de la primera temporada, hem de pagar 116M pts, i 250M pts la segona. Després de la segona, paganini normal, és a dir, a preu Lendoiro ( no menys de 2500M pts :-) ). Això sí, si el Depor es ven el "regal" a un altre equip rebem un 30%...carai Gràcies!! Però es que si el FCB el recupera i després se´l ven...el Depor cobra un %..i a Sant de què !!!! Un cop més, el FCB demostra que no sap vendre...

Proper Capítol: El Doctor Brizuela i Saviola regresan al Camp Nou ( l´amic Joan encara té malson amb el Doctor dient...no tengo más que hablar..me voy!!! )

mb

4 Comments:

Anonymous Anónimo said...

desde luego que si analizamos caso por caso se puede resumir en: el fcb no sabe comprar y no sabe vender:
ej belletti (12 kg+reina)
ej riquelme: exitazo venderlo por 6kg, casi lo mismo que thuram.
ej thuram +zambrotta: no decian que pescar en la juve seria super facil, vaya con 20 kg si que es facil...
lo de rodri me parece bien, no creen que triunfe pero por si acaso cuaja en dos añitos pa casa again, a parte ya hablan meravelles de 2 nois del planter.


que hi ha algúuuuu? (vicenteta dixit)

2:33 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

@ dj

July, una apreciació, Rodri està traspassat.de recuperar d´aqui a 2 anys ná de ná.

8:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

El Barça es un club grande, por lo tanto comprador. El día que pensemos en ganar dinero en la venta de jugadores no iremos bien. Los futbolistas de moda que fichan los g14's siempre están sobrevalorados y los que venden son jugadores devaluados, que es público que no se cuenta con ellos.
Esto no quita que con una buena política de fichajes ahorres mucho dinero, para eso están los directores deportivos, secretarios técnicos o como queráis llamarles (ej: Monchi).
Y si no, pues a poner a la portera de los lavabos del Bernabeu de turno.
Y no olvidemos que para valorar un fichaje hay que analizar el resultado que ha dado a posteriori. Véase Ezquerro - Larsson. En principio dos jugadores de relleno.

12:09 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Keep up the good work Paris hilton hardees Home equity loans without perfect credit california fake white round valium bbw swingers stolen laptop database Botulinum toxin biologic Free search engine optimization seo ranking travel insurance for the over 65s Mirror radar detector Inexpensive propecia Arkansas lake hamilton used bookcase length Broads boating uk Surveillance and television repair of damage from liposuction at knees valium site xanax valium Synthesis zoloft sony dcr-hc65 digital camcorder Colorful outdoor floor mats Valium lorcet rosacea and sensitive skin

12:37 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas