2.5.07

Empollón

Avui toca parlar d'en Rafa Benitez. Parlar de que és un estudiós del futbol etc.etc no tindria massa sentit, ja ho sap tothom. Sí crec que s'ha de comentar com Reina encerta en els 4 penals al costat on tirarà el jugador. Això sincerament, crec que és merit del Rafa. Segur que els tenia estudiats.
Amb això no vull dir que sigui l´entrenador ideal pero si que és de justicia reconeixer que fitxant "despojos" dels grans ha arribat 2 cops a la final de la Champions. A la Premier però, nanai sempre lluny del liderat.
El que m' agrada de Benitez és que es guanya el sou. És més macu, dir quatre frases com "hay que meter un gol más que ellos","salid y disfrutad","que corra el balón", però llavors t´has de conformar amb una final cada 10 anys...Estic convençut q el Barça de Cruyff o aquest de Rijkaard van fer el millor futbol del moment, però també estic convençut que amb un equip tècnic que cuidés els detalls al màxim, hauriem fet el mateix futbol però amb millors resultats.
Van Gaal va meravellar a la seva arribada a Can Barça. Els titulars parlaven d´un home que a les 8:30 del matí ja era al seu despatx i s´hi estava tot el dia. El 92% dels enquestats per l´Sport el volien, però mesos més tard elefants, malaltsdeteles, buenafuentes i graderies van iniciar la croada contra la seva LLIBRETA.

mb

P.D El Milà guanya al descans per 2 a 0. Sembla que serà la seva 7ª final en 18 anys. ( a la final cada 2-3 anys ) per no dir els cops q ha estat semifinalista. I la mitjana d´edat deu ser de 37 anys !! ;-) QUE HI TÉ A VEURE MILANELLO ?

P.D 2 Pels papanates que diran que el futbol es per disfrutar etc... ho puc entendre d´un tio que juga al Badalona i li paguen un extra-sou, però un tio que guanya la pasta q guanya un tio de 1a divisió ha de donar el màxim cada dia.

P.D 3.Mira, avui estava clementista. Però em fa rabia veure que equips amb la meitat de qualitat del FCB són SEMPRE entre els 3-4 millors d' Europa. Nosaltres, l' any q Saturn està alineat amb Jupiter + el clima de l´entorn és adequat+ tenim un equipàs--> guanyem...a la pròrroga o contra 10 ( ho sé, comentari del llibre d' estil Guasch )

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

como jack el destripador vamos por partes:
1.- mb tiene la mano derecha tan rapida como la de un adolescente en primavera.
2.- benitez me merece todo mi respeto. a largo plazo me gustan mas la hormiguitas que las cigarras (lease trabajadores vs flor en el culo). En inglaterra creen que tiene más suerte de la que se merece...
3.- a mi un equipo con calidad media/alta y que se entreguen siempre al 100% tiene mi coraçao ganado. vease liverpool ayer.
4.- Milan y el shitmeter. la setima se acerca y encima con el gordito...uuuuyyyy quina por!! el cagazo.
5.-con una media de 32 años en el Barça bajamos de categoria en la liga de veteranos fijo. Porque necesitamos una conjuncion astral para ganar una champions? algun dia caera el post pero asi a bot pront por el entorno: publico sosainas y mediatizado, por los rumores, por la super night en bcn, porque son los reyes del mambo porque nos chulean...porque fichamos a maxi en lugar de trzeguet...porque si no te haces las fotitos chorras para las portadas eres hombre muerto (riquelme)...
6.- y lo de disfrutar!! se disfruta ganando!!
7.- hoy aun lo veo mas claro: a la real le dejamos ganar y que el madrid se ponga lider!! aver las cuentas del s ramos.
apa bon soire!!

11:03 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home


Estadisticas visitas