20.5.06

Porra: Alineació Gamper'06

Avui després del partit a San Mamés acaba la temporada.
Us proposem un joc-porra que pot molar. Es tracta que abans del 1 de Juny ens envieu la que creieu que serà l´alineació del F.C.Barcelona al partit del Gamper.


Sí, la importància del tema és 0, ja ho sabem, es pràcticament nul.la,però pot molar. Hi ha molts factors que afectaran aquesta alineació, el descans als mundialistes, les Supercopes,....la Copa Catalunya....L´any passat ho vam fer amb javidemonzon i la veritat és que mirar-ho 4 mesos després va molar. Ah, si voleu podem fer el mateix amb el Trofeo Santiago Bernabeu i el Ciutat de Barcelona. Aquí s´haurà de clavar també l´entrenador.

Ah!!! No sabem quin però hi haurà premi ok? Abstenerse alineacions tipus alexanko,migueli...( eh!! ruisss!!! )

19.5.06

3 apunts interessants

Avui deixem la feina pels altres....

2 links que apunten reflexions interessants i un que posa els pels de punta, la retransmisió dels gols al Canal+

18.5.06

El Tertolio a Paris ( 1a Part )




click per ampliar


Sí,sí,sí volvimos de París!!!! I eufòrics! Destrossats físicament , però avui conforme anàven passant les hores i ho anaves explicant als companys de feina, amics i familia, l´eufòria s´anava situant a nivells molt pròxims als adquirits ahir.

Tot va començar la nit de dimarts a dimecres on dormir ens va ser impossible a quasi tots...el que més havia dormit un parell d´horetes.L´anada en companyia del Joan i l´Andreu ( RACCman´s ) a un Jumbo...pis de dalt, zona business. Anècdota: ( anèèèèèèèècdotaaaaa???? Iaio Perico Dixit ) la tripulació ni idea de castellà i/o català....i diuen que el vuelo durará "1 minuto y 20 segundos"....ja anava bé, teniem pressa per arribar a Paris i disfrutar del que després seria un dia inoblidable. Arribada a Paris i agafem metro/tren per anar a esmorzar a Notre Dame ( que hi farem a les 6 del matí? ) Esmorzar!!! Els preus a l´aeroport eren de 5€ un cafe au lait + croissant !!! El Fernie va patir uns moments de son i mal de cap de l´encostipat que duia però li va costar més seguir-li la conversa a un home que li explicava les seves vivencies seguint al Barça per Europa. Imapagable també el moment en que s´ensenyava a uns francesos a cantar l´himne del Barça. Primera vegada que veiem Saint Denis a lo lejos. Run run a la panxa!!
Arribem a Notre Dame i esmorzem a la Rue Larange ( Laranggg, segons el cambrer ). 15€ bocata,cafe au lait,croissant...no està mal. Decidim el planning...primer Notre Dame despres Louvre , Tour Eiffell.....Creuem el Senna per un dels punts més romantics de Paris segons alguns...A Notre Damme fem una volteta, veiem la Virgen de Guadalupe, la Capella del Sant Denis,.....i a fora veiem a la Familia Fabregas al completo.

click per ampliar

Al Louvre ens n´adonem que necessitem una siestessita....ens parem a prendre una cerveseta. Inventem la clara francoise Orangina+Kronenbourg. Paaaaam 6€ per l´invent. Deixem passar els minuts gaudint del solet i d´unes pipes i quicos. Impagable el cambrer a qui l´Andreu cedeix la seva bandera pq capti clients.Els cules semblem majoria. Primera trobada important amb aficionats de l´Arsenal i pago de lavabos a 0,40€

Vam dinar a l´Hipopotamus després que un home ens expliqués les obres de Ricardo Bofill Sr a Paris. Posteriorment un Starbucks per acabar de descansar(....un Capuccino...su nombre? Larsson !!!!) ( el Wifi a 4,50 la mitja hora!!!! )
Metro i cap a Trocadero. Primer contacte de l´Andreu amb la pancarta de Catalonia is not Spain. Foto amb verdaders hooligans amb les dents de plata....com aquell malvat de la pel-licula del Bond, James Bond. click per ampliar
Festa grossa a sota del Torre Eiffel, a una de les 2 "potes" que toquen al Senna...la de l´esquerra!!! Cervesa a 3€.

Intento comprar 2 bufandes de la final a un burrot rumanes a qui detenen als meus morros. Més tard, ho aconseguiexo.
10€ la bufanda.
Ensardinats fins a Saint Denis metro+tren....A les portes de Saint Denis ens trobem l´Albert Om i un dels de Teatre de Guerrilla. ( july!!! Vaig veure els germans " Neneeeeeetttt, ets un neneeeeeeeet mediocreeeeeeeeeee!!! ). Veiem com un tio li roba una entrada a un català que crida "El lladre, agafeu-looooooo". L´atrapen.....Somanta d´hòsties.
Entrem.Fila 12.....La resta....ja la sabeu.....

Eto'o Eto'o, comme toi t´appel? , je m´appel Samuelllll

MB, El Tertolio, Paris.

Un link a algunes fotos més....

PD: Hi ha més videos i fotos...ja els aniré posant!!!! Baaagsha ( Van Gaal dixit )

17.5.06

SI, SI, SI LA COPA JA ES AQUÍ!!!!

DIARIO DE UNA ILUSIÓN


10:05 MAL DE PANXA, NO EM PUC CONCENTRAR, IL-LUSIO A TOPE
11:05 EL NUDO EN EL ESTOMAGO SE APRIETA, SE SUFRE MAS DESDE LA DISTANCIA...QUE EMPIECE YA!!!!
13:40 YA CON NOTICIAS DE MI ALTER EGO TEROLIANO.
ESPERO QUE NO IMITEN A LOS HOOLIGANS, TIPO A LAS 8:00AM MORAETS DE BIRRA. EL PUBLICO PUEDE SER CLAVE, CUIDEU-VOS FINS A L'HORA DEL MATCH. EL "PELUTASU" DEPRES...
14:00 A VEURE SI SOC CAPAÇ DE DINAR ALGO.
14:51 TINC GANA PERO NO ENTRA RES, MANOJITO DE NERVIOS....A LES RADIOS JA DONEN PER FETA LA ALINEACIÓ (SIN NOVEDADES).
17:26 SEMBLA MENTIDA, TRES HORETES Y MITJA PER COMENÇAR A DISFRUTAR COM DIRIA EL JOHAN O A PATIR COM ENS VAN EDUCAR ALS CULERS FINS LLAVORS.
REALMENT HO FAIG COM TERAPIA PER EVITAR LA TAQUICARDIA, ANEM A DISFRUTAR, ANEM A DISFRUTAR...REPETID CONMIGO
19:24 EXTRAÑAMENTE ME SIENTO MAS RELAJADO QUE POR LA MAÑANA, ZAPPING COMPULSIVO DE RADIOS Y TELES. JUEGA VAN BOMMEL? FRANK SE MERECE QUE CONFIEMOS, PERO EN PRINCIPIO NO MOLA.
19:48 MESSI A LA GRADA. VAJA, ENCARA TENIA ESPERANCES DE QUE FOS L'ARMA SECRETA. REYES TAMPOC JUGA, EL WENGER TAMBE ES RESERVA UNA MICA...
20:00 SMS TEXTUAL:"GERMANOR ENTRE AFICIONS. PARIS ES 75% BLAUGRANA. ON SON ELS ANGLESSOS? GUANYAREM!"
GRACIES MARC. AIXO DONA MORAL.
20:30 MOSAIC: "SOM MES QUE UN CLUB". SÍ, HO SOM.
20:41 US DEIXO, M'EN VAIG A TINDRE UN ATAC DE COR. SORT!!!!!!!!!
21:05 CAGON TÓ!!! PENALTY GOL ES GOL, ES UN AXIOMA IRREFUTABLE DE CUALQUIER PATIODE COLEGIO.
21:10 EBOUÉ TENIA QUE IRSE A LA CALLE!!! ARBITRO NOS DEBES DOS, BANDARRA!!!
QUE VUELVA EL LINIER CULÉ!!!
21:24 NO ERA FALTA! YA NOS HAN MARCADO, BUFFF
21:36 PERDEM 0-1, NO SERA GENS FACIL. CONFIO EN ANDRESIN I LARSSON A LA 2ª PART. EL FUTBOL NO POT SER TANT INJUST COM FINS ARA...
22:24 GOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!
22:30 GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!

22:32 JA ES NOSTRA!!!!(COR) COMPTE (CAP)
22:35 ARBI LA HORA!!!
22:40 CAMPIONS
22:45 ES INDESCRIPTIBLE, GRACIES A TOTS EL QUE HO HAN FET POSSIBLE,
PREPAREU-VOS PEL REPORTATGE DEL MARC

16.5.06

3:05 A.M


Aquesta és l´hora a la qual El Tertolio ha de ser demà ( d´aqui a 7 horetes !!! ) "atabiado" amb tots els estris per explicar la final com cal. El "mestre" July es queda a BCN per fer un "peinado" de les ones hertzianes i portades de diaris "fumbulístics"

D´ajudants, m´enduc el Joan ( gran "crack" de l´organització ) i li donem una segona oportunitat com a reporter al Fernie ( nuestro hombre en Londres )....més que res per si es talismán !!!

Pos ná, molta sort demà a tutti.....Seguiremos Informando!

MB

aquest cop no faig porrita !!!

LAS CONTRADICCIONES DEL FUTBOL



Durante todo una temporada hemos sido, merecidamente, el equipo más elogiado de Europa.
Los elogios han llegado desde todas las partes del mundo mientras que probablemente desde donde menos se ha reconocido el valor de nuestro equipo ha sido en las españas, todos sabemos el porqué.
La cuestión es que el ambiente que llega de fuera de Catalunya es de deseo de derrota barcelonista, para justificarse se amparan el la pancartita del "catalonia is not spain", y para muestra el botón de la portada de hoy del Marca "barcelona is spain". Señores ya es hora de quitarse la careta y decir la verdad, sois anti-barcelonistas nosotros somos mejores y eso, con perdón "jode".
Pero claro está, si no volvemos con la copa, hasta aquellos que han llorado por haberse salvado en el descuento, tendrán derecho a mofarse de nosotros (contradictorio, verdad?). Así pues, o ganamos o aquellos elogios se perderán como lágrimas entre la lluvia...(poesia copiada de blade runner para acabar)
Finalmente se instaura la porrita:
Barça 1-0 Arsenal, gol de Deco en la prorroga. (no se...ho veig)
pd: estoy nerviosete

15.5.06

a l' AS es fan kakitas...

Al diari AS se´ls comencen a notar els nervis davant d´una possible victòria blaugrana a Paris. ( a mi també em passava quan jugaven ells les finals.... ) I els nervis fan escriure coses com aquestes:

( al final de la crònica Sevilla-FCB ) : "..Una última cosa: el Barça perdió 3-2, como aquel año en Berna; Berna tiene cinco letras, como París. Y Benfica tiene siete letras, como Arsenal. ¡Y como Sevilla! Cuidado, los números hablan." Juan Cruz dixit.

Si davant ciència irrefutable com aquesta voleu apostar.....

14.5.06

Ja és aqui l´enèssima llegenda urbana....

Sí, ja és aquí. El rumor " que se llevará" aquesta primavera mundialista serà que Eto' o l´any que ve no juga al Barça. Us vindran i diran que el tio esta arruinat, que un negoci ruinós de Taxiiiiiis al Camerún l´obliga a marxar del Barça per buscar una fitxa més alta i també cobrar una part del traspàs, diners que destinaria a tapar els "desperfectes financers" causats pels taxis.
Doncs El Tertolio, és en disposició d´afirmar que en Samuel jugarà l´any que ve al Camp Nou, entre d´altres coses per "picar-se" futbolísticament amb Titi.
Y si no.....al tiempo ( aaaaii JuanGas.....et trobem a faltar!!! ) Més coses, em va semblar sentir ahir a RAC1
que el Jordi Gracia deia que Daniel Alves està descartat pel Barça 06-07. Algú ho pot confirmar?
I Gabri a l´Espanyol? D´aqui a poc temps, LopezLopez, Calderé, Christiansen, ..... també!!

Queden menys de 100 hores !!!! Paris, engalánate que llegamos....Je suis arribé

mb

Estadisticas visitas