16.2.07

Lo que necesitas es amoooooor........


Buenoo, Bueeeno Buenoooo jejeje

Como están?jeje Hoy tenemos un caso que de no salir airosos jeje mucha gente, más de 100.000 personas jejeje van a ver como se les rompe el corazón jejeje
Hoy viajamos con nuestra caravana del amor jejeje hacia la Ciudad Condal, dónde un hombre jejeje que se llama Francisco Rijcardo, tiene el corazón roto jejeje.
Su esposa decidió dejarle hace 1 mes jejeje y él desde entonces está viviendo en un hotel jejeje el Majestic jejeje. Dicen que por este motivo jejeje quiere irse de Barcelona cuando llegue el verano jejeje. A ver , a ver si con esta carta y un poquito de nuestro zumo de naranja le convencemos para que se quede. Bueno bueno bueno....

mb

Aquest rumor m´ha arribat. 10 !!!

Etiquetas:

15.2.07

LA TACTICA DEL AVESTRUZ


Las declaraciones de hoy de Casillas diciendo que: "si el Barça esta en crisis nosotros estamos en el lado oscuro" son muy graciosas y reconfortan a los culers, pero en el fondo nos desvia la atención del show que tenemos aqui montado: discusiones y insultos publicos, jugadores que se borran de partidos, de entrenos, entrenador "mala persona", junta dividida y atemorizada por un posible sucesor y actuaciones dignas del oscar para hacer olvidar todo lo anterior.
Todo esto sumado quizás aguante hasta final de temporada sin estallar de nuevo, pero la que está claro es que la situación no podrá mantenerse un año más. Por ello el director técnico deberá comenzar a buscar soluciones DE CALIDAD a las posibles/necesarias bajas para la proxima temporada.
Según la rumorología se buscan dos laterales, un central y están loquitos por cambiar Deco por Lampard. Esto, pese a que me opongo a cambiar Deco, seria seguramente suficiente para un vestuario cohesionado, pero ya no lo tenemos. Se deberá afrontar la sustitución de los 2 delanteros centro, conseguir un medio centro stopper que tenga calidad y probablemente buscar un nuevo entrenador. Todo apunta a que Frank no querrá quemarse más y lo dejará en un punto en que pueda salir por la puerta grande. Para Txiki será sencillo sustitirlo: llamadita a Johan y........Van Basten al canto.
Demasiados cambios relevantes para alguien que ha demostrado reiteradamente su poca capacidad.

14.2.07

Passejant per Amèrica Llatina

Fastiguejat del tema crisis d'egos, avui m' ha costat més posar-me davant de l'ordinador. Total, per tornar a rellegir el que està suficientment escoltat i llegit... He fet una breu visiteta pel blogs vessinus i res de nou. Tot està parlat, tot està dit. Queden poques "falques" per a que ens començin a bombardejar amb el You'll never walk alone. Cal afegir que no hi hagut massa comentaris per part vostra amb el que tampoc no hi ha debat possible. Que en fariem d'aquest blog si no fos per algún perico i mañicu que de tant ens alegren el cotarru. En fi, la culpa deu ser del missatger ( això es diu,no? )
Total, que he recordat que l'amic Ivan ( que diu que ens llegeix però no escriu ) em va comentar un temita de samarretes d'Argentina i he decidit posar-me a mirar-ne per demanar-n'hi si és que encara hi sóc a temps. I navegant per Argentina m´he retrobat amb Riquelme i O'Baixinho!! Aún hay motivos para soñar!!! D´un diuen que " Le dan la pelota:En el día de San Valentín, Juan Román Riquelme no podía dejar de saludar a su primer amor. Enfundado en atuendo azul con detalles en color oro, el nuevo refuerzo de Boca se dirigió al predio de Casa Amarilla para encontrarse con ella, la pelota. Se perfila como titular el domingo". I de l´altre, només dir que un diari argentí(!) li demana a un brasiler "No te mueras nunca". I es que sabeu que Romario està en la seva guerra particular contra la barrera dels 1000 gols. Retornat al Vasco da Gama ( que content estic de tenir la samarreta de Vasco comprada a Brasil tot i que per Internet!! ) l´altre dia va començar el partit de suplent. Va sortir i als 17 segons, primer gol. Va tocar la pilota dos cops més....2 gols més. 3 pilotes 3 gols.(veure video) I només n´hi queden 10 pels 1000. Què gran!! Tu si que els tenies ben posats.Parlaves poquet, per dir que en faries 30, i els feies. Ni amenaçes, ni fantasmes, ni males persones. Poques persones hauran plantat cara al mestre del moment donat com tu ho vas fer. I quan ho vas fer vas plegar i punt ( això sí, amb un cop de llauna al front...)
En fi, que a l´espera que al Barça passi el que hagi de passar, sempre podrem distreure´ns estan pendents de les evolucions de Topogiggio a Buenos Aires i Romario a Rio de Janeiro.

Curiositat: Sabeu que Romario va neixer el mateix any que Roman Abramovich, Eric Cantona, Halle Berry(!),Costacurta,Xavi Crespo ( marcant estil basquetbolístic ), Stefan Edberg(!),Futre,Paco Gzlez ( Carrusel ), Higuita(!),el Nadal del Barça,Orenga del bàsquet,Pantic,Puigcercós,el Ros de Friends,Stoichkov,Tyson...

mb

Etiquetas:

Conjurados para Liverpool

Aquest és el titular que "me temo" demà a l' SPORT.....després de veure el que diu la web de Marca ( thanks javidemonzon )



mb
Grande Javi keeps informing !!!!

Etiquetas:

13.2.07

Un poco de humó con......SPORT

mb.(mira!! som de la broma...)

EL MONO CON LA BALLESTA

No nos engañemos. Todos sabíamos que Eto'o en un vestuario es dinamita pura. No ha habido que agitarla demasiado para que explote. Hoy se le ha ido la mano. Y considero que no por lo que dice sino por cómo y dónde lo dice. El error inicial hay que apuntarselo en el debe a Frank. Si se hubiese ahorrado su "sinceridad" en la rueda de prensa quizas nada de esto hubiese sucedido. Aunque esta claro que ese calentón no viene de unas horas atras, se nota que es algo que ha ido tragando y tragando hasta que no ha podido más. Tragando porque alguien le va calentando la cabeza (alli incluyo al cuñadísimo y a Jan).
Arús ya se debe estar frotando las manos ya tiene la ruptura que el deseaba: directiva y en vestuario. Un Barça dividido en 4 partes...
24 horas fue lo que tardo en rectificar sus canticos/insultos de celebracion de la liga. Espero que ahora tarde lo mismo. Eso si, como decia El canto del loco: ya nada volverá a ser como antes.

Broken Barça


Han passat unes horetes des de que Eto'o s'ha desfogat. Aviam, vaig a donar el meu parer ( 50% d'El Tertolio ) sobre el que crec que pensa Eto'o. No se July, si estaràs d'acord amb mi:

Eto'o no juga diumenge. Eto'o segurament molest pq abans que ell hagi entrat Messi ( bàndol del Ronnie? ) o ves a saber pq no vol entrar. SANCIONABLE.
La cosa ve aqui, quan Rijkaard "publica" el tema i Ronnie l'acusa de mal company. Aquí és on crec que Eto'o explota. Pq? Doncs jo crec que es considera tractat diferent de quan Ronnie & Co. arriben tard de vacances. Llavors, el Mister ho passa per alt i en canvi ara a la minima el llença a les feres. INTERESSANT.PODRIA TENER RAÓ.
En quant a Ronnie suposo que li ve a la ment la frase ( va por ti Bretón ) " Si te meas en mi cara, al menos no me digas que es que está lloviendo". Normal, ell considera que Ronnie gaudeix de privilegis ( sense entrar en si hi ha enveja pel mig ) i a sobre l´acusa de mal company. DONCS....QUE VOLEU QUE US DIGUI MILLOR QUE NO FOS AIXÍ PERÒ POTSER ÉS l´ÚNIC AMB NASSOS PER DIR-HO.
I Rossell, bé potser aquí em tira la part subjectiva, però crec que l´unic que pinta aquí, és que la "quadrilla Ronaldinho" està vinculada a SR.

Futur??? "Agarrense los machos Laporta & Co." Personalment, crec que acabem de llençar la temporada ( el cicle per descomptat ). Això no hi ha qui ho arregli. Ni Handsome Rijkaard ni Puyolé ni ningú. I de la cara a l´any que ve, doncs, és clau. Si no es gestiona bé i es tanquen bé les ferides, tenim tema per anys.... Em temo que això és un episodi més de la història del Barça. Sort que jo sóc home de basket jajajaja.

Opinions opinions...volem opinions !!!!

mb

Etiquetas:

Sandro a RAC1

Està parlant Sandro Rossell a RAC1. De moment, tot elegància, sense entrar al "trapu" ( he venío a hablar de mi libro :-) ). Seguirem informant.
Per cert, no us perdeu les declaracions amb audio. Molt més fortes que llegides.
De Cristiano Ronaldo, ha dit que va estar a casa d' ell per firmar-lo el primer any. Van sopar bacallà amb patates. El va intentar convencer pq s´esperés un any pq no hi havia pasta....

Etiquetas: ,

Samuel EGO'O


S´ha destapat la caixa dels trons!! Interessant. L' opinió de Cruyff sobre la renovació es converteix ara en una obligació. Nois, molt haurien de canviar les coses per evitar que arribem a la fi d'aquest cicle. Segurament, en menor mida, però torna el nuñisme vs cruyffisme, el suarezistes vs kubalistes,preparem-nos per un nou
samuelistes vs ronaldinhistes
mb

Etiquetas:

12.2.07

Els nanopops del Barça

Bona nit!

Com que el tema Eto'o de moment està aturat...no sabem ben bé què va passar ( i confio en el que Rijkaard decideixi fer ) i l'Oleguer ha pogut dormir tranquil, sembla que la cosa està en stand-by. Per a passar aquest impasse us proposo un joc del Barça semblant al cèlebre nanopops. Es tracta de recordar els noms de velles glòries que han passat pel Camp Nou. Parlant de Nano's, on para aquell Nano que havia de sustituir Riffaldu. Encara és al At.Madrid ?

Doncs res, a jugar. Us volia deixar el link pero despres de barallar-me amb un parell d' editors web i ftp's no hi ha hagut manera de penjar-lo. El que faig es deixar-vos les fotos i envieu les respostes a eltertolio@gmail.com i ja mirarem la manera de fer-ho. El tema solucions no sé, ajudeu-vos els uns als altres als comments. Ànimus que és d'allò més fàcil ( diga'm freakie )
mb


P.D *Seguiré insistint a penjar-lo
*Crec que l'autor del Excel és Gerard G. ( al Sessar lo que es del Sessar )


11.2.07

FCB-RAC 2-0: Bem-vindo ,Ronnie...

...i gràcies Valdés. Recuperadíssim Ronaldinho que ha seguit jugant d´esquena però aquest cop marxant dels rivals. No hi hagut la típica imatge ( últimament ) del Ronaldinho assegut a terra com un nen enrabiat.
Bon partit també d´Iniesta, quina delicia com controla la pilota mentre va avançant...
Bé Edmilson, de central, amb velocitat.Ja tocava.
Una mica perdut Marquez de 4. Sembla que la posició de 4 aquest any està maleïda. Penal inútil de Belletti que podia haver complicat el partit. Ni fa ni fot Zambrotta.
Bon partit de Deco. Ha jugat Saviola ????
Al camp no me n´he adonat però sembla que Eto'o s´ha negat a jugar o algu així... No podem dir que no estàvem avisats del caràcter del "negro" ( com diu ell ). Aviam com acaba...No hi ha partit entre setmana i les radios han de parlar d´alguna cosa.
La "onada" ha tornat al Camp Nou...encara que hagi estat pel bàsquet!! He sentit que Laporta s´ha penjat literalment a coll i bé de Savic. Ets un "notes" , Jan.....

Puntuacions:

3 pts. Ronaldinho
2 pts. Valdes + Iniesta
1 pt. Deco
COPE-Man: Saviola & Belletti ( + Eto'o si és veritat que s'ha "esborrat" )

mb

P.D. Samba, el Bertran supera el exceso de Pisco & Cola... vivito y coleando!!

Estadisticas visitas