27.1.07

Frank Lampard:The rumour strikes back


Amb l´activitat que hi ha ultimament al Tertolio la veritat és que tant fot si el debat es Lampard o si es convenient tenir la "pito-blanca" a la partida de domino. Simplement, no n´hi ha. Però buenu,
yo a lo mio que para eso me pagan
Resulta que ja fa dies que l´Sport i el MD parlen per tercer any consecutiu de que si Lampard se arde en deseos de venir de que su mujer es catalana... Ara asseguren que de que busca casa a Pedralbes. Vaja, l' any passat crec recordar que la tenia mig emparaulada a Sitges, inclús crec que se´l va veure amb un tio amb corbata verda !!!
Total , que eso, que si us mola Lampard?, que si el canviarieu per Deco? o no? o per Xavi ? o no el fitxarieu? o si es un Ruben Baraja 2? o si s´ha demostrat que quan se´l treu del sistema del Mou no s´adapta? que si esteu d´acord si el fitxatge costa 12 milions € ? que si la dona esta bonissima? o no? o te celulitits ?
mb

26.1.07

R9naldo:o amor para cores





25.1.07

1ª Volta: Puntuacions ET

Amb el partit d´ahir a Sevilla va acabar la primera volta. Com sabeu després de cada partit hem anat publicant la puntuació del partit. 3,2 i 1 punt als tres millors i (-1) al pitjor ( COPE-Man ).
Alguns partits hem repartit més punts o no n´hem repartit tants...però en fi. La idea era anar medint l' aportació del jugador en cada moment per no deixar-nos portar pel moment a l´hora d' opinar. De la classificació fins al moment, em sorprèn que Puyol estigui tan avall. Pot ser que hagi estat regular però en pocs casos el millor....i Guddy tan a dalt !! No se, segurament hi ha algun mètode millor per valorar , però aquest també serveix com a referència,no? Doncs bé, "linies obertes" per opinar qui han estat els millors i pitjors de la primera volta.

Classificació General ( Jornada 19 )

Iniesta 17
Ronaldinho 14
Gudjohnsen 11
Deco 10
Eto'o 10
Messi 10
Valdes 10
Giuly 7
Thuram 6
Oleguer 5
Puyol 5
Saviola 5
Xavi 5
Belletti 4
Marquez 3
Ezquerro 1
Silvinho 1
Gio 0
Zambrotta 0
Motta -1
Edmilson -4

mb

24.1.07

Bet-FCB 1-1 : El enfermo pasa a planta

El FCB com a equip ha aconseguit superar la baixa forma d'alguns jugadors com Gudjohnsen, Ronaldinho i Deco ( no entenc com a Rac1 l'han triat el millor del partit ). El #10 i el #20 han estat bàsicament lents, el brasiler alentint l' atac i el portuguès perdent "bimbes" ( hi Puyal!) per esperar-les al mig del camp. I "lo" de l´islandès avui no té nom.Ha sortit despentinat, un clar símptoma que estava adormit.Així ha estat. Però les sensacions com a equip han estat bones, recuperant-se d´un gèlid gol a pocs minuts d'arribar al descans.
Desgranem el partit ( per cert, vist a Guandgong Sports. Bastant bé, sense massa talls )
La primera part ha estat de clar domini del FCB encara que amb una possessió inofensiva però demostrant que volia manar.Només Gio inquietava amb un parell d' arribades. El Betis, de musho..ná, esperant a la contra. El Márquez ha començat entonat tallant pilotes amb el cap. La veritat és que en atac, no massa, Ronaldinho intentant marxar de tothom qui li entrava sense aconseguir-ho, un Giuly voluntariós, un Saviola perdut quan el col.locàven a la banda esquerra. I a les acaballes, pam, el guant d´Assunçao ha tret or d' un corner. Pal per a un Barça que començava a sortir del forat.
A la segona, el FCB ha sortit a tope, potser ajudat per un Betis que s'ha tancat a saco, regalant la pilota. El FCB ha començat a tocar amb perill però llavors Rijkaard ha decidit canviar Guddy x Saviola. La veritat és que l' argentí no havia fet res, però de cara a un "taqui-gol" Saviola m' inspirava més confiança.Gol de Marquez semblant al que va servir com a passada per a Eto'o a camp del Llevant el dia del 1er alirón. Gran Iniesta que ha dirigit l' equip, bones incorporacions d´Oleguer, donàven esperances de remontar però unes llufes de Guddy ho han impedit.
En resum, i fent referència al titular, crec que el Barça avui ha recuperat el seu joc i és més a prop ( crec i espero ) de tornar a ser l' autèntic millor equip del món.

Puntuacions: Iniesta 3pts,Marquez 2 pts,Gio 1pt...Cope-Man Gudjohnsen(-1)

Ja tenim les puntuacions de la primera volta, les penjarem demà. Qui creieu que va lider? Hi haurà sorpreses ? :-) Demà ho veiem.

I bé, aquí acaba la primera volta..i com a Líders!! Tot i que alerta pq a la segona volta anem al Sanchez Pizjuan i Mestalla.

mb

Illuminatti


Acabo de sentir a la radio que han dit a laSexta (jugón!) que el Madrid portarà E-On a la samarreta.
El nostre enviat a Alemanya (dj) ens ho podrà corroborar....

21.1.07

FCB-GIM 3:0 -> Automatic Pilot:ON


Han tornat els xiulets al Camp Nou. La veritat és que no els recordava des de l'etapa Van Gaal 2 ( crec que amb Antic la gent no tenia ja ni força per xiular ) Personalment, no estic a favor dels xiulets ( excepte si són per Rivaldo :-) ) però tampoc sóc dels que es posen les mans al cap. Hi ha periodistes demagogs ( alguns escriuen llibres sobre l'afició ) que es passen el partit criticant la mini pretemporada que ha fet Ronaldinho, la falta d'entrega d'alguns jugadors i a sobre fan una transmissió desangelada de nassos però això sí quan l'afició xiula es posen dels nervis. O sigui ells, narren a mig gas, rajan de mig equip ( ara Giuly, ara Oleguer...ara Guddy...ojala torni Messi ) però quan la gent es manifesta de l'única manera que té a l'abast llavors no s´hi val. En fi, que si es pot animar millor que si es xiula però si els jugadors s´entreguessin al 100% de xiulets no n´hi hauria.
Pel que fa al partit, doncs victòria a mig gas. Uns primers 15 minuts amb un Nastic en plan pressing super eficaç, fins que ha arribat una galopada d'Oleguer que ha acabat en falta. A resultes d' aquesta falta, remat en semi fallo d'Oleguer again i gol de Sa Rateta !! Després a dormir un altre cop tot i que amb seguretat al darrera. Ronnie s' ha anat entonant després d' un inici super espès. Qui sap, potser algun xiulet l'ha espavilat. I a la segona, doncs més fredor. Crec que el primer xut l´ha fet Oleguer cap al minut 65 o així. L´entrada d'Iniesta ha donat frescura i gols. Molt bé la parella Thuram-Puyol excepte en un atac de Portillo, detallets de Zambrotta tot i que crec que la posició de lateral esquerre no li escau. Malament Edmilson, perdent 2 pilotes "imperdibles" ( El Barça hauria de plantejar-se si fitxar un 4 per l´any que ve )
Fluixet Xavi.Bé Deco ( quina delicia veure'l escalfar...quins controls!! ) Efectiu Saviola, 1 de 1. I molt bé Giuly: rapidíssim i entregat, ha aconseguit fer un bon partit quan més discutit estava.

Puntuacions:

Oleguer 3pts
Giuly 2pts
Ronnie 1pts ( hasta per animar-lo )
Edmilson COPEMAN

foto SPORT


mb

Estadisticas visitas