7.12.07

Como ha cambiado el cuento.....


Si durant la primavera i l´estiu aquest paio es deixava veure als entrenaments de la Masia i per la Llotja de San Siro de manera gens dissimulada....això si amb un somriure a la boca quan responia a preguntes sabent-se amb "la sarten por el mango"....ara resulta que té sang i està indignat !! El sentia ahir a la nit al Larguero clamant justicia per Ronaldinho argumentant que es devia a 1 mal partit....el mateix 1 partit que quan eren bons li servia per demanar l´oru i el moru i fins al 2014.


En fi.....pitjor estan a Milan amb el Ron9ldo

mb

3.12.07

TITÍ, DATE POR JODIDO

Ya está aquí el abuelo cebolleta:
El Dr.Enric Cáceres me trató de algo muuuy similar a Henry hace unos 8 años. Dr que me encontré en el Htl. de Sant Pau y en la Teknon. Parece que ha saltado al Barça. Pues bien este buen hombre me hizo el diagnostico profesional ante una discopatía o hernia o degeneración discal: "vamos a abrir a ver que hay". Viendo as estrellas de dolor le dije: "le abres a tu puta madre".
Como el tratamiento paliativo sea ir al centro de recuperacion de yayas de la Diagonal lo fliparemos.
Hala, más bilis que me saco de dentro.
Gran día en que abrimos este blog. Sano es.
Otro dia rajaré de la mieeerda de reuniones en las empresas que hacen perder el tiempo, no valen de nada y de un powerpoint lleno de ideas sólo se quedan con la mieeeerda de foto que has cortado y pegado del google.

¿ Cómo estan ustedeeeees ?


vingaaaaaa !!!!
Vaja parell de burrots !!!
Ah! i Koeman...millorant.... 0 a 3 !!!!
Bona noch Bakero otra vez sin turrones....si es que!!!
mb

2.12.07

ESP 1 FCB 1: Messi, para lo bueno y para lo malo

M´he quedat amb les ganes. Amb les ganes que Xavi fes el gol de falta, amb les ganes que Messi fes/donés l'1-2 als últims 10 minuts. La veritat és que m´ha agradat molt el Barça de la primera i molt poc el Barça dels primers 20 minuts de la segona on ha sortit totalment indecis. No sabia si havia d´anar a buscar el 0-2 o no encaixar l'1-1. I l´espanyol que només tenia una opció, ha acabat empatant. Llavors, m´he temut el 2-1 però sorprenentment, l´Espanyol s´ha tirat enrera. En fi, ni pa ti ni pa mi ( Bernardo dixit )

Valdes ****
Puyol **
Marquez ***
Milito ***
Abidal ****
Toure ** ( **** a la primera i * a la segona )
Xavi **
Iniesta **
Guddy *
Bojan **
Messi ***
Ronnie **
Zambrotta ***
Ezquerro **

mb

Estadisticas visitas