23.12.06

Bon Nadal - Feliz Navidad

22.12.06

Lissenssiado Iniesta


Crec que estareu d'acord amb mi, que Andrés Iniesta ha jugat avui un dels seus tres millors partits amb el FCB. Ha fet de Xavi,Messi,Ronnie,Edmilson.... Un partidàs "ensenseaturador" ( clos dixit).
Llàstima no haver sabut "amarrar" el resultat.


Pel que fa a les puntuacions:

3 pts INIESTA
2 pts Ronnie
1 pt Deco

Cope Man: Rijkaard & Ezquerro.
Rijkaard crec que no ha encertat posant Oleguer de lateral esquerre. Tot i que ha complert, hem perdut una alternativa en atac. Si no hi havia recanvi, potser moment pel del B?
Ezquerro...em sap greu però crec que ha entrat en una dinàmica dificil de revertir.

I buenu...ara a esperar fins a Getafe. Oju que crec que no juguen ni Ronaldinho,ni Deco, ni Puyol. July, "caliente que entra Usted".

mb

20.12.06

FRANK? ME LO HAN CAMBIAO

Ante la gran creatividad de mi partner y mi mala leche tras la derrota del domingo he ido acumulando temas. El problema es que no se como tocarlos todos sin liarlo demasiado. Animo, allá voy:
. Del Nido callate rey, Frank al Sevilla B? Junade si que entrenó al Barça B, y encima para más coña lo bajó de categoría.
. Van Gaal callate rey, te dan palos de todos los lados, y es que charquito que ves, tu, pum, de cabeza.
. Diarra/Capello seguid hablando porque me encanta esto de la tele leyendo los labios. Desde lo de Bilardo y el famoso "pisálo, pisálo" han habido auténticas maravillas.
. Frank? que te esta pasando? Me da la sensación que piensa que "por lo que me queda en el convento..." porque su actitud es muy diferente a la que conociamos. A la que puede raja. (a mi me gusta más así: con sangre nada de horchatita). Y hazte mirar los resultados en finales y eliminatorias de riesgo porque lo llevamos un poco mal, fill.
. a los periodistas: estoy harto de la frasecita " la bestia negra" para hablar del At. Madrid, entonces me imagino algo tal que asínnnn:

18.12.06

Activitat frenètica-Cortina de Fum II

El Tertolio no para,no para.....

Després de la rajada d´ahir vam rebre una trucada de l´amic Jan ( al más puro estilo esbirro de la vicepresidenta _ ref. Prison Break ) convidant-nos a posar cortines de fum a la derrota d´ahir.
Com que nosaltres nos vendemos por 4 chavos, doncs aqui estem....el 25 de Desembre FUM FUM FUM.

Llegit a la web els esports que el FCB s´interessa de cara l´any que ve per Sneijder de l'Ajax i Alexis del Getafe ( el que li va fer gol al MadriT )


Jan, misión cumplida.

P.D. Reflexionant sobre el partit d' ahir, penso que és com l´alumne que durant tot el curs va treient Excel.lents i que a final de curs té un examen oral chorra, on s´ha de llegir un llibret de 10 fulls i contestar unes preguntes xupades per ser triat el millor alumne de la promoció, i el tio va i passa de llegir-se el llibret confiant en el que après durant l'any. Arriba el matat menys llest pero + cumplidor i s´endu la plaça...

mb

17.12.06

Feliss, feliss en tu diaaaaaa


July que se´ns passava. Ese Tertolio güeno.....

El R.Madrid es reforça

Fernando Gago


Gonzalo Higuain


A priori, es tracta de dos jugadors argentins joves, especialment el de River. La veritat és que personalment cada vegada me´n refio menys dels "nuevos talentos" del futbol argentí. Així que n´envien un cap a Europa als dos o tres mesos ja tenen el nuevo Pibito, al qual Maradona s´encarrega de batejar "como su sucesor" o "el sucesor de Riquelme" o " de Kempes". En fi, suposo que com sempre, si arriben i no tenen oportunitats, fracassaran i acabaran cedits porai. Ara, si arriben i tenen minuts doncs potser poden demostrar el que valen.
A qui substituiran en principi? Sembla que arriba Higuain i se´n va Cassano: esperançador no sembla. I pel que fa a Gago....Gago per Diarra?Emerson?Guti?

Al tiempo!

mb

Internacional 1- F.C.Barcelona 0


A l´estiu vaig veure una peli dolentíssima que es deia " Me la suda en Monaco ". Com sempre, les segones part són pitjors i " Me la suda en Yokohama 2 1/2 " no ha estat massa millor.

Gràcies cracks!

Faràn història?

INTER vs BARÇA (live in the shower)


He estado a punto de perdermelo, como ya hice en el 92. Que poca consideración para los fiesteros!!
La anestesia del alcohol me impide estar nervioso, cosa que me preocupa...
Repetimos alineación, primera vez desde el año pasado: Conclusión: esto va en serio.
"Animus", pero no me espereis en Canaletas, que cuando acabe a sobar otra vez....

Estadisticas visitas