28.6.06

Auf Wiedersehen

Ceci est tous amis...

Ahir la "roja" va quedar fora del Mundial. La veritat és que pel vist fins ara i per la joventut, mereixia ser entre els vuit finalistes. França, no va fer més que allargar l´agonia. Van passar per inexperiència d´Espanya i per veterania seva, però segurament Brasil no tindrà problemes per deixar-los fora.
Això no treu que l´euforia s´hagi desfermat des de la Plaça Colón de forma desmesurada. Vam passar del "no pasamos ni a octavos" durant els amistosos, a "Opá. ya tenemos el mundial". Ara ens espera, que Puyol no estuvo a la altura, que Secs és el futur ( Xavi, no, este no cae bien )que Torres es el crack español ( por poco no es pichichi )....i Raul? ( Oyes,pues ha demostrao que puede seguir siendo el capitán de la furia! )

Total, que aconseguiran que la selección torni a ser només seva. Para muestra un botón : aquests són els candidats que proposen al MARCA si no segueix Luis: Tots relacionats amb el Madrid!!!
I Charly? ;-) I Johan? I Irureta?I Cúper? I Mané? I el bigotes Azkargorta


mb

OPÁ

27.6.06

LA PRIMERA CONDENA


PESSOTO ex jugador de la Juve y actualmente con cargo deportivo dentro del club se ha intentado suicidar tirándose desde un segundo piso desde las oficinas del club turines, sosteniendo un rosario en las manos.
Parece que el tema es mas serio de lo que me temia en un principio.
ver noticia.

26.6.06

Jan, on vaig dir "Diegu" ara dic "Digu"



Interessant article al infoesports

mb


Estadisticas visitas