15.3.07

R.Palacio: Patsy, que ¿bueno? que lo trajiste....

Bonali,


Aquest post ve una mica a "colación" amb el que comentàvem ahir. Marxaran alguns cracks per venir-ne d´altres. I un dels que sóna bastant, diria que com a "lluvia fina" ( això ho deia un ex-dire meu de com s´ha d´introduir i despres vendre un producte ) és Rodrigo Palacio. Ni grans portades, ni grans resons, però sempre que algú proper a l'ara Entorno parla...PAAM sale a la lusss. La veritat és que personalment estic una mica desenacantat del que ultimament arriba des de Sudamèrica. Els clubs europeus últimament han fitxat 17 "nuevos Maradonas", 13 "nuevos Peles", 3 successors de Riquelme,...... Que ens foten la cartera,vamus!!

Total, que dic, deixa´m mirar pel You Tube aviam que trobo d´aquest paio, pq per la tele sempre veig el mateix gol...1 contra 1 i defineix...ni fu ni fa. La veritat es que m´haure xupat uns 20 minutets de video....i segueixo igual..ni fu ni fa. Res d´espectacular a nivell tècnic. Molts gols però clar, això és com el VHS de Giovanni eh eh Sr.Nuñesss. Aqui us deixo un parell de videos, aviam qui té paciència de tragar-se'ls.





Què? Ja els heu vist ? A què no destacariem massa coseta.....? No sé noi, enojalámenquivoque mestre Xohann, però me da a mi que no.


Alguna cosa que he trobat al Wikipedia: té 24 anys, es argentí ( bravo mb!! ), juga a Boca, ha fet 58 gols en 159 partits a Arg ( el promig és 1 gol cada 2,74 partits ( així estalvio feina als creadors d´il.lusió del diari Sport ) , i amb la selecció 3 partits - 0 gols ( cal el promig? )

No sé, pibes!!! algún argentino que nos pueda dar más referencias de este chacho? Os gusta ? En caso afirmativo, os gustaban Saviola,Tevez,Maxi L,Crespo....para tener una referencia mas que nada... :-)

I els d' aqui què? Us il.lusiona?

Saludus cordiales ( al mes pur estil Jose Mª Garcia , que va dir l´altre dia que si torna a fer programa investigarà sobre el repentino enriquecimiento de Jaume "Woody Allen x 2 " Roures , que va passar de ser reporter de TV3 @ "representanta-amic-assessor" de Johan Cruyff @ mandamás de la Sexta

mb

P.D. Avui he sentit a la radio no se quin rollo que la Junta Directiva ha fet algun mangoneo amb la Fundacio del FC Barcelona. Alguna cosa així com que han desviat ingressos de la fundacio al Club, i que la Fundacio s´ha gastat 1 milio d'€ en auditors,etc...quan els seus ingressos son d' 1.4
More info refer to Jordi Majo and Pachó Minguella

Etiquetas:

14.3.07

Això fa tuf !!

-"Buenas noches, Andrés"
-"Buenas noches"
-"Buenas noches"
**************************************
-I ara....els resultats del hanbol amb Arantxa Marculeta...
-" Barcelona 6.....26 - Teka Ademar.....Teka Cantabria 22 "
.................

Ai July, segurament no hi ha tant "friki sueltu" com per entendre de que et parlo,oi?



Bé, el tema és que a en Juanjo Castillo , fill del legendari periodista de Mundo Deportivo, ha estat destituit de Can Barça. Pertanyia al departament d'"Atenció al Jugador", lloc que es va crear en època de Sandro Rossell. De fet, desconec si el que feia Alejandro Echevarria estava relacionat. El cas és que era un tipus molt ben considerat per part del anomenat clan brasiler.
I això és el que fa tuf.
Em temo que la Junta Directiva està preparant alguna venda d'algun membre d'aquest clan. No sé si d'en Deco, d'en Ronnie ( la de Motta la dono per feta ). Coses que em fan desconfiar:
* la repentina sortida de noticies sobre la "nuit" d'aquest clan
* la menció per part d' Eto'o de la divisió per bandols que semblava ja haver passat a la història doncs en Sandro ja fa temps que va plegar.
* el comentari de Motta sobre la seva mala relació amb Txiki
* els comentaris d'en Joan Patsy sobre Deco a les tertúlies de RAC1
* ...i que això del AC Milan sembla que no es una simple "bravuconada" dels italians.
Noteu la mateixa pudoreta?

mb




Etiquetas:

13.3.07

Souvenirs from Anfield

El nostre reporter JM ja ens ha facilitat la seva feina a Anfield:










12.3.07

EL PITONISO JULI

Como ya estoy cansado del tira y afloja en la liga voy a hacer de pitoniso patillero y os voy a dar en bandejita de plata quien va a ganar la liga.... (no se admiten reclamaciones, en todo caso si presentais el tiket de compra ja parlariem...)

Voy a suponer que de los 12 partidos que faltan los 4 primeros clasificados obtendrán el mismo número de puntos que en la 1a vuelta, corrigiendo ese factor por el número de puntos que desde entonces hasta ahora se han recortado entre ellos. Patillero... si, pero es lo que hay. Total acabaran comentando noseque de los catalanes.... es broma. (el humó vuelve al Tertolio)

Vámo a ver:

Barça: ahora tiene 50 pts. de los 12 partidos que faltan sacó 22. Le suponemos que acaba la liga con 72 pts.

Sevilla: parte con 50pts tambien. Y sacó en la 1a vuelta 23. cuidadín, cuidadín:73

Valencia: 47 más...20pts: 67

Madrid: 45 más 25: 70

En la jornada 8, la primera equivalente de la 1a vuelta la clasificación era:

Barça 19

Sevilla 18

Madrid 17

Zaragoza 16

Valencia 16

De aqui me saco el factor corrector patilleresco si de los 57 puntos en juego el Sevilla recorta 1, Madrid pierde 3, y Valencia se queda igual...

Con lo cual me da:

Sevilla 74 pts

Barcelona 72

Madrid 69

Valencia 67

Enhorabuena pixas!! ya os he hexo campeones!! olé ese DelNido, ole Monxi y ole er Kanuté!!

11.3.07

Hoy en el recreo, 3-3




La veritat és que el titular que "maquinava" durant la segona part era "2-3:Algo se muere en el alma..." fent referència a que l'equip certificava la seva fi, fi definitiva de l'etapa gloriòsa. Un Madrid dels pitjorets que ha vingut al Camp Nou estava a punt de golejar al Barça. Finalment, que bueno que viniste Messi ha deixat les coses en stand-by,....ni el Madrid s' autodestrueix ni el Barça admetrà que la fi és a prop.

Detallets del partit:

* no està mal la columna vertebral del Madrid: Casillas,Ramos,Diarra,Guti i Van Nistelrooy.
* Raul i Salgado estan fatal. Definitivament acabats.
* Robinho ha demostrat/confirmat que és un bluff. Qualsevol crack entrant a la 2a amb un Barça trencat , fa un recital
* Espero que després d´avui, Márquez entri a la llista de transferibles. Heu vist la passada que ha fet criminal que el Madrid ha tallat,la pilota ha arribat a la banda a un inútil Robinho i el mexicà li fa una falta innecesària que ha servit pel 2-3?
* Rijkaard fuma massa. El 3-4-3 és una mala opció. És una tàctica que requereix control,entrega, atenció...coses que li manquen al Barça enguany.
* Pq ha fet sortir Silvinho? Belleti en 10 minuts ha fet més que l´altre en tota la segona part.
* Gago no m'agrada. Higuain sí.
* Casillas i Valdes: els dos millors porters del món? Segurament.
* Iniesta i Messi: el futur és nostre.
* Thuram m´agrada. ( adjunto una foto on es veu que mentre uns fan tocs,ell escalfa de debò )
* Oleguer cada cop em convenç menys en banda
* Ronnie de 9,no!
* L´arbitre,OK
* He sentit que el Madrid es queixa del 2on gol. Potser no es fairplay tornar-la com l´ha tornat el Barça però tampoc ho és tirar-la fora per perdre temps quan la lesió no existia ni de lluny.

Puntuacions:

3-Messi
2-Valdesssss
1-Iniesta

COPE Man: Oleguer & Márquez

Aprofito per pujar un video de l´escalfament on Deco i Ronnie ( especialment el portuguès ) demostren que van sobrats de tècnica.





mb

Etiquetas:


Estadisticas visitas