11.5.11

El valor de la feina ben fetaFins no fa massa el futbol era un espectacle d’homes, barroer i mal parlat. Però tot això ha canviat. Pep Guardiola ha transformat la idea d’un esport que mou el món, sembla poc al dir-ho però caldria pensar-hi.
L’entrenador del millor equip del món ha combinat el joc amb la paraula, amb la intel•ligència, l’elegància i un estil dins i fora del camp que no s’havia vist mai.
Els valors que ha transmès són dignes d’un excel•lent pedagog que ha hagut de fer molta feina per renovar un vestidor poc acostumat al sacrifici i addicte a les sortides nocturnes.
Educació, autocrítica, esforç, responsabilitat i compromís són només alguns dels valors que Guardiola ha inculcat a un equip que es pot dir que no té rival ni dins ni fora del camp. En un moment on estem tan acostumats a veure joc brut i poques paraules amables en el futbol, Pep ha marcat la diferència.
No és estrany doncs, que Pep Guardiola hagi dut al Barça fins al cim de l’esport, tant dins com fora del terreny de joc.
Ara més que mai podem dir que estem orgullosos de ser culés.
Felicitats Pep!

MA

Estadisticas visitas