28.12.07

L'Equip del 2007

Falta Pirlo al mig del camp


Un equip fet una mica a "bote pronto" però pot servir.

Suplents:

12.S.Ramos
13.Iker Casillas
14.Poulsen
15.Riera
16.Robinho
17.Drogba
18.Inzaghi

mb

Tertuliaperica,nuevo director de marketing del Espanyol

Estava cantat...després de que les seves actuacions fessin que el despatx del carrer Sicilia de la FCF se li quedés petit i el fet de que l´Espanyol, ja practicament classificat per la Champions 08-09, necessiti un home de pes en el departament ha unit el camí d'aquest perico amb el seu club.
Àdhuc,no gens menys, des d'aqui desitjar-li toda la suerte ( Oh , Michelle, donde estas, yo no se si tu recordarás.. ) i entrades per l'any que ve i...seguir contant amb els seus rumore

Sort company

mb

26.12.07

Batibull

El debat ja torna a estar obert..ja torna a haver-hi "carnaza" pels diaris...que jo diria que les situacions que prefereixen són les d'èxit total o les de crisis.
Davant de si Ronaldinho si o no, o Eto'o si o no, o Deco o Rijkaard o si Giovani al Madrit
o de si Iniesta fins al 2012 o 2014 jo el que opino i me pido pa Reyes és un secretari tècnic amb les idees clares i paso firme. Si és el Txiki ja m´està bé i si no doncs un altre.
Vull un secretari tècnic que ja tingui al cap qui pot ser el sustitut de Ronaldinho quan se´n vagi que tingui un recanvi per Eto'o si torna a Vilafranquejar, que tingui el recanvi de Deco , de Puyol , de Messi si se sube a la parra......En defintiva, un secretari tècnic que l´estiu passat hagués donat un cop de puny a la taula i s´hagués carregat a qui hagués calgut i no hagués sortit amb una merda de codi intern que a sobre no s´ha aplicat. Un secretari tècnic que no deixi que les coses passin per que cauen sobre el seu propi pes,que no deixi que la gent es vagi carregant de raons per estar convençuts de que el crack ha de marxar, un secretari tècnic que vagi un pas per endavant.

a ver si se portan los reyes

apa!

mb

24.12.07

Pels que ahir no van sopar.....

....jo els meus Kellogg's no els perdono :-)



S'obre la porra...qui arribarà tard el 29-XII-07 ?

mb

23.12.07

FCB 0 RM 1 : El delantero centro fue asesinado al atardecer (MVM)




Ho admeto ara,però després no reconeixeré haver-ho dit jeje que el Madrid li ha donat un repàs al Barça, tot i que el Barça ha contribuit clarament a resaltar la imatge del Madrid avui. Anem per parts
1a.Part.Val a dir q la feina a fer era més fàcil pel RMCF que pel FCB xq s'havia de limitar a defensar en ordre i mossegar a dalt.I ho ha fet,en part,gràcies a l'aportació SanMiguel 0,0 d Ronnie i els seus pases bombejats;a les ganes d'Etoo que l'han tret de la posicio de 9 i a un Iniesta perdut a la dreta.Márquez ha tornat a ser el de les passades de 40 metres directes a fora.
A la segona part, mal simptoma quan s'ha vist regatejar Touré 4 o 5 vegades per arribar a dalt.El que m'ha fet pujar la mosca al nas ha estat Eto'o. Deuen haver estat les ganes però ha arribat a fer de 4, deixant l´atac totalment sol, ja que Ronnie està clar que no hi era.Pel meu gust, Ronnie hauria d'haver estat canviat en lloc de Deco pq treure'l a ell ha significat una munió de contratacs.
Segurament durant la nit o setmana aniran sortint més temitas però vaja, em sembla que està tot dit.
Això sí, amb Messi aquest partit no es perd.I amb Guti, el Madrid ens en fot 3

Puntuacions:
Valdes **
Puyol **
Márquez *
Milito *
Abidal *
Touré **
Xavi *
Iniesta **
Deco ***
Ronaldinho *
Eto'o **
Giovani *
Bojan **
Zambrotta *

Rijkaard *

Arbins ***

Hágase el debate !!!

mb

ZGZ 2 - VAL 2 No me chilles que no te veo....


Per un tema de gastar els partits gratis del Plus m´he disposado a veure el partit una mica amb el morbo de veure fracassar Koeman...mira li tinc jurada :-)
La veritat és que al València..eran pocos y parió la abuela. El gordo tintin ha fet sortir Mora de titular, que l´últim cop que va jugar dos partits seguits devia ser a l' Espanyol. I tenint Zigic, l´ha deixat a la banqueta per fer jugar....Arizmendi !!!! Els primers 75 minuts han estat una repetició del Val-FCB...un fantasma,el València, i un rival que sense fer res, es troba guanyant clarament. El Zgz no ha fet res,però res, per anar guanyant 2 a 0 al descans. Només Sergio Garcia i el seu estat de forma han sumat, la seva aportació em recorda molt al Iniesta del Barça, no és el crack, però és el que rendeix més amb diferència. Per cert, César chato, o C. Sánchez A.N, com posa a la seva samarreta....vayamos dejándolo . Del València només Silva i Joaquin lluiten contra la nada...ajudats per Mata que té un guant al peu esquerre ( i poca cosa més) i Baraja, que mira de fer el que pot, que és poc. Miguel enganya, imponent barrigón, però el tio gamba bastant.
En fi, segona part, tostón fins a l´expulsió de Koeman ( mb relamiéndose )....Bakero dempeus ( mb pensant ara ve la bona..7 a 0 )...però li han començat a penjar boles al Zigic que semblava la única opció i mira....2 a 2 que podia haver estat un 2 a 3. I el ZGZ ha seguit sense enterar-se´n...al final resultarà que eren ells el fantasma....

Ah! Bakero vol el porter chileno ( rojas? o bravo ? ) de la Real Societat pel VCF....embolica que fa fort !!!!

mb

Estadisticas visitas