13.7.06

Zambrotta o Thuram ? Vieira !!

Em decideixo a postejar aquest tema després d´un discussió amb javidemonzon via mail. Em pregunta Zambrotta o Thuram? Jo li responc que Vieira. Evidente!! em contesta. Buenu, si tan evident és pq no sona? Realment ( ja ho vau poder veure a les meves puntuacions del Mundial ) ha estat el jugador que més m´ha agradat aquest Mundial... i la veritat és que pensava que era més gran, però és de l´any 76, tot just ronda la trentena. Realment, crec que es tracta d´un jugador superior a Edmilson i Márquez en el lloc de 4, tot i que no incompatible, i que a més podria alliberar ( o salvar! de la baixa forma ) en Deco. Impecable en defensa i "avasallador" quan es llença a l´àtac. Díficil trobar-ne un de més complet.


Pel que fa a Zambrotta o Thuram, tot i reconèixer que l´edat del central(1972) és ja elevada, el crec més necessari que el polivalent lateral(1977) que també he de reconèixer que m´ha agradat molt. Un Thuram al nivell del Mundial, pot consolidar una defensa, que pot ajudar a salvar l´equip en un any on pot ser que li costi mantenir el nivell d´aquests anys passats.
Els laterals penso que estan coberts i compensats, amb alternatives defensives i ofensives.
Tot i això, no li faria "ascus" al Zambrotta eh!

mb

12.7.06

ADEU ÀNGEL

Ya es un hecho, Angel Mur el que durante 33 años ha sido el masagista del primer equipo del Barça finalmente lo deja.
Es normal que pase desapercibido para la mayoría de personas, y más aún para los no culés, pero pienso en una respuesta que le oí decir a uno de mis idolos periodísticos, al gran Xavi Bosch: ante la pregunta: Sin cualquier limitación, con quien te irias a cenar una noche? El dijo, por supuesto Angel Mur.
Os imaginais esa noche llena de anécdotas de todos los cracks, las interioridades nunca conocidas, las confesiones que le habrían hecho a modo de diván del psicólogo mientras les daba un masage. Editoriales, a qué esperan!!
Graciès i bona sort.

11.7.06

Agur Julen




Avui s´ha retirat en Julen Guerrero. Cas estrany el d´aquest paio que va arribar a ser practicament un ídol nacional, sobretot quan es discutia sobre la seva presència a la selecció d´en Javi Clemente.
Encara recordo quan davant d´ofertes de l´estranger
( en aquella època la Lazio era el club que sempre s´utilitzava per renovar a l´alça ) va renovar per un futimer d´anys amb l´Athletic per més de 100 milions de pessetes anuals!!! Semblava el contracte del sigle. Sens dubte, ho ha estat tenint en compte els minuts que ha jugat des de llavors. Després, d´un 1 a 2 al Camp Nou els últims anys de J.Cruyff, partit que Reebok va utilitzar per promocionar-se, el jugador ha anat desapareixent, igual que la marca que el patrocinava, finalment absorbida crec que per part d´Adidas.
El curiós del cas, és que no han sorgit rumors entorn del cas, simplement s´ha acceptat que els diferents entrenadors que han anat passant creien que hi havia millors alternatives. No és el cas d´en Javi De Pedro, sobre el qual es va arribar a dir que s´havia tirat a totes les nòvies dels companys...
En el cas del Julen,no.Silenssio administrativo.


MB



P.D. Millor Jugador: Resum de Votacions:
Cannavaro 23
Vieira 12
Maniche 10

10.7.06

MINUTO 109 PUNTO DE INFLEXION?

A partir de ese momento muchas cosas pueden cambiar en el mundo del futbol:
Zidane es expulsado por las imágenes que repite el jumbotron, con lo cual de una forma no explícita se aprueba el uso de las tecnologías en el arbitraje. Estaríais de acuerdo en ese uso?
Yo personalmente si. Aunque así muchos perderían sus coartadas para justificar malos resultados y temporadas mediocres (Barça entre ellos...)
Aunque deben definirse muy bien las competencias. Hasta que punto se debe dirigir via monitor. Pues si se parase el partido por el cabezazo de Zidane y se le expulsa, entonces, porqué no se expulsa a Materazzi al provocarlo llamándolo "sucio terrrorista"? hay que tener expertos en lectura de labios?
Y una maldad que escuché ayer en rac1: puede haber alguien mas conectado con el arbitro? nada impide que "alguien" le diga: "macho te has pasao que no era penalty, a ver si ahora compensas un poquillo"


Por cierto, ayer Calderón en el Rondo me jiñó un poquito, le vi convincente. Y encima peloteó al Arús, cosa que le aplanará mucho el terreno.

Millor Jugador del Mundial

Acabat el Mundial us proposem votar pel millor ( va zaragocistas, podéis votar por Villa ;-) ) jugador del Mundial. 5 , 3 i 1 pt. També podeu votar per la decepció:

Ahí va la de MB:

1. Vieira................. 5 pts
2. C.Ronaldo.......... 3 pts
3. Klose.................. 1 pt

La decepció:

Ronaldinho.

10!

mb

9.7.06

A 90' DE LA GLORIA

Supongo que ya nadie se acuerda del opá.
La final la juegan las 2 mejores selecciones: Francia por el mérito de eliminar a Brasil y a la todopoderosa España e Italia por darnos los mejores 30 minutos de futbol que he visto en mucho tiempo.
El pronóstico es totalmente incierto. Las apuestas dan como favorita a Italia, pero desconfío de los equipos que van creciendo en el torneo.
La celebración del gol de Grosso en las semis me recordó al de Tardelli en el 82...quizás sea un presagio.

Estadisticas visitas