7 vegades en 6 anys...ni Maradona ( quin any devia fer el doblete? aquests del SPORT ?

mb

14.12.08

El pitjor Barça 2- El millor Madrit 0

Jo era dels que esperava una golejada..sobretot si hagués vingut Schuster. Segueixo convençut que amb un Madrid amb jugadors volent fer fora l'entrenador i amb un gol als 10 primers minuts la golejada hagués estat històrica contra l'alemany. Tot i així, el Madrid fent el seu millor partit es va endur un 3-0, si el penal entra ;-)
El Barça no va fer gol els 10 primers minuts ( que clara l'ocasió d'Abidal !!! ) i lo del 7 a 0 se esvaneció ( 200/1 al bwin ). El Juande que va sortir a no rebre una golejada ( què trist ) va aconseguir que la cofradía del clavo ardiendo ( no perdre's l'article del Roncero link ) ja el tingui com a referente....és un clàssic digne del òptim de Pareto!!! ( esa jerga esa jerga )

Cositas del derbi:

* Ni Eto'o ni Messi per tirar els penals
* El Madrid descobreix Palanca ( Paco Llorente II..quina por em feia )
* Grande Busquets....i Hleb ( ahir els vaig trobar a faltar )
* Gago,Metzelder i Cannavaro..olé
* Guardiola es va liar amb Messi al centre, ara Eto'o a l'esquerre...ell també es va mostrar ansiós massa d'hora
* M'agrae Drenthe
* Vaya dos capullus tenia davant amb el paraigues...com si el camp fos seu...a un li tinc unes ganes...un dia li caurà un calbot i/o rodillassu
*
Marcar un gol i que no toqui la xarxa es com tirar-se una mujerssuela i no veure-li les peruelas