3.5.07

CITA CON LA HISTORIA VERSION 2.0

Nuestros vecinos siempre se han quejado de vivir relegados en un segundo termino de la información deportiva de la ciudad. Para conseguir un primer plano es tan simple como mejorar los resultados de su rival. Por ello hoy son portada e incluso en mi corazoncito hay un rayo de periquismo. Deseo que jueguen la final y por supuesto que la ganen... (eso si, cada vez que oiga un cantico de p... barça, mi deseo sera un golito en contra, soc "aixins").

La falta de atención mediatica segun se mire creo que es una ventaja pues si estuvieran 24h al dia sacando rumores y noticias patillescas quizas esa presión perjudicaria el rendimiento.

Hoy para no ser menos la noticia del dia no son las semis de uefa, pero estoy seguro que Isabel tambien os apoya.

Sort.

2.5.07

Empollón

Avui toca parlar d'en Rafa Benitez. Parlar de que és un estudiós del futbol etc.etc no tindria massa sentit, ja ho sap tothom. Sí crec que s'ha de comentar com Reina encerta en els 4 penals al costat on tirarà el jugador. Això sincerament, crec que és merit del Rafa. Segur que els tenia estudiats.
Amb això no vull dir que sigui l´entrenador ideal pero si que és de justicia reconeixer que fitxant "despojos" dels grans ha arribat 2 cops a la final de la Champions. A la Premier però, nanai sempre lluny del liderat.
El que m' agrada de Benitez és que es guanya el sou. És més macu, dir quatre frases com "hay que meter un gol más que ellos","salid y disfrutad","que corra el balón", però llavors t´has de conformar amb una final cada 10 anys...Estic convençut q el Barça de Cruyff o aquest de Rijkaard van fer el millor futbol del moment, però també estic convençut que amb un equip tècnic que cuidés els detalls al màxim, hauriem fet el mateix futbol però amb millors resultats.
Van Gaal va meravellar a la seva arribada a Can Barça. Els titulars parlaven d´un home que a les 8:30 del matí ja era al seu despatx i s´hi estava tot el dia. El 92% dels enquestats per l´Sport el volien, però mesos més tard elefants, malaltsdeteles, buenafuentes i graderies van iniciar la croada contra la seva LLIBRETA.

mb

P.D El Milà guanya al descans per 2 a 0. Sembla que serà la seva 7ª final en 18 anys. ( a la final cada 2-3 anys ) per no dir els cops q ha estat semifinalista. I la mitjana d´edat deu ser de 37 anys !! ;-) QUE HI TÉ A VEURE MILANELLO ?

P.D 2 Pels papanates que diran que el futbol es per disfrutar etc... ho puc entendre d´un tio que juga al Badalona i li paguen un extra-sou, però un tio que guanya la pasta q guanya un tio de 1a divisió ha de donar el màxim cada dia.

P.D 3.Mira, avui estava clementista. Però em fa rabia veure que equips amb la meitat de qualitat del FCB són SEMPRE entre els 3-4 millors d' Europa. Nosaltres, l' any q Saturn està alineat amb Jupiter + el clima de l´entorn és adequat+ tenim un equipàs--> guanyem...a la pròrroga o contra 10 ( ho sé, comentari del llibre d' estil Guasch )

EL TERTOLIO EN CUADRO


Animus Bertran!!
You'll never write alone.

1.5.07

EL DIA DEL TRABAJADOR


Despues de unos dias de desconexión volvemos a la realidad. Una realidad que dejamos con el Barça-Levante y retomamos con el Liverpool-Chelsea. Las comparaciones son odiosas. Lo que le falta al Barça es lo que le sobra a ambos clubes ingleses: trabajo, lucha, ganas de ganar, amor propio, eggs. De cualquiera de los 22 jugadores que estan disputando la semi tampoco no hay demasiados que ficharias con los ojos cerrados (Gerrard, Riise, Essien y Drogba) pero corriendo unidos y en orden dan miedo todos.
Y lo de la afición no hace falta ni comentarlo...que envidia? en Liverpool no hay ningun iaio puretas amargao que a la que cantas algo te mira con mala cara y te dice "calla cony", a la vez que increpa a Iniesta y le llama "nenet". A ver si esos hooligans de 200kg tienen lo que hay que tener para cantar el "you'll never walk alone" ante semejantes personajes.
Una maldad:En Madrid quien deben querer que gane la champions? si la gana el Liverpool se ponen con 6 y si la gana el Milan ganarán la "sétima"...cagómetro europeo (shitmeter)
Hoy he tenido una revelación y he pensado que por el bien de la liga es bueno que la gane el Sevilla. Sería injusto que la ganara el Madrid sólo por 10 partidos buenos en una temporada y el Barça la esta despreciando, pues que no la gane.
Otra versión es dejar que nos adelante esta semana el Madrid, que se pongan líderes y que las cagarrinas las tengan ellos...mira, ideas que tiene uno cuando descansa...descansao si que me he quedao..

29.4.07

FCB 1- LEV 0 : Sobreviuen...

Valdés,Puyol,Xavi i Messi són els quatre pals de paller que estan aconseguint que el FCB es mantingui a dalt de tot de la classificació. Crec q avui R10 ha fet el seu segon pitjor partit de la història amb el Barça després de l'1 a 2 a la Romareda.La primera part diria q ha perdut totes les pilotes q ha tocat...Eto'o no pot fallar el que està fallant. Iniesta desapareix de 4, a Deco li falta una velocitat, Gio és inútil, Zambrotta apareix a estones....
L' aliró matemàtic només és a 17 punts :-)

Puntuacions:

3- Messi
2- Puyol
1- Eto'o

COPE-Man

Ronnie


mb

El gafe

Aquest podria ser el titular de demà si el Barça no guanya avui davant del nen japonès que va plorar a la final de la Intercontinental
( pq no trobava son pare, oju no ho oblidem!! )
En fi, de moment, ja plou.
Fullejant la web del Sport, hi ha perles com que Ronaldinho surt amb la filla de Rijkaard...de bojos!!!

mb

Estadisticas visitas