4.7.08

Jornada de Reflexió

Després d'un dur despertar, degut a un soparet ahir on vam celebrar que tindrem un Gotita Jr...avui em disposo a raflassionar sobre el tema de la moció.

Tinc clar el sigüent:
- anar a votar és un pal, però segur que trobo un momentet
- el Laporta no em cau bé. I veient com actúa últimament..menys. Una part irracional de mi em faria votar SÍ per fer-li pagar la mala maror de finals dels 90.
- la xuleria d'en Pep Munné (pro-Elefant) ahir al Primer Toc de RAC1 ( us recomano que us baixeu si no heu sentit la segona hora del programa on debat amb Castells i Castillo Jr. )
- la part racional em fa pensar que no hi motiu per la moció, que ha estat elegit per 4 anys i que ja tindran temps els candidats per ser presidents. A més, si ara prosperés la moció, el proper president podria patir una moció en qualsevol moment.

En fi...

Per cert. em segueixen repetint els rumoré que el presi es podria estar divorciant degut a un affaire amb una brasileira, que el 10 s'ha extralimitat en les seves sortides nocturnes a nivell de substàncies, ....Igual tenen la mateixa fiabilitat que l'enamorament del Guardiola pel Figo allà en los 90's

mb



3.7.08

FLU 3 x LDQ 1: Neves strikes back

Tot i el hat trick d'aquest "surdu" que ja haviem vist en algun altre ocasió , el Fluminense no ha pogut guanyar la Champions Americana a pesar de jugar contra el pitjor porter de la història que passarà a la història per parar-ho quasi tot a la tanda de penals. Es traga els 3 gols..i quina pinta..si sembla el típic porter de l'equip d'empresa...d'aquests de "el que tuvo retuvo"


2.7.08

Dani Alves es presenta a El Tertolio

Digueu-me friki...Friki!! Però avui m'he acostat al Camp Nou a veure l'Alves...era gratis! La veritat és que el 90% de la gent eren guiris ( fucking brazilian, fucking delay, ... ) "entusiasmats". La resta, uns nens d'un casal imagino cridant "Dani,Dani...", quatre Boixos Nois ( Laporta No,Barça sí) i jo.



mb

1.7.08

Deco, car o barat?

10 milions per un jugador de 31 anys que ha fet un any dolent i una Eurocopa bona,que el seu equip no el volia ,és car o és barat?
Jo no em pronuncio fins a saber que paga l'Inter per Lampard,30 anys,un any bo al Chelsea(sense títols) i pèsim amb la selecció.

mb

30.6.08

Justícia!!


Xavi millor jugador de l'Eurocopa!!
Ja estava content per la victòria de la Roja però aquesta notícia em deixa molt satisfet. Per fi se li fa justícia a en Xavi. Ni els mateixos culés l'han acabat de reconèixer mai...i és un crack. Ara queda una mica Astruells dir-ho però el dj us reconeixerà que jo sempre he dit que per mi és el millor xoador blaugrana.

Señoges de la pgensa, felissidades

mb

29.6.08

SPAIN VS DEUTSCHLAND, ME INTERESA?




Casillas, Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila, Senna, Xavi, Iniesta, Cesc, Silva, Torres.

Incluso he tenido que consultar el Marca para ver quien podia jugar. No he visto ni un solo partido entero. Por qué no tengo ese gusanillo dentro que sí tengo cuando juega el Barça? Por qué no me dice nada la selección? A lo mejor es que los ayatollahs madridistas cambian solo el chip del color por unos días y todo lo siguen viendo desde su punto de vista central y eso me jode, pues sigue la dicotomia Madrid-Barça pero acojiendose a que ahora somos todos...

Creo que a la hora del partido estaré pedaleando por el campo y me reservo un auricular por si acaso...a lo mejor para no sentirme culpable de no seguirlo.

Desde una optica deportiva como no ganen será un fracaso enorme, Alemania no tiene nada!! (salvo mentalidad ganadora)

Veremos que ocurre. Y lo comentaremos.

Estadisticas visitas