Messi **

mb

24.2.08

FCB 5 LEV 1 et altri

La tarda ha començat amb un Roma Fiorentina soporifero. De fet, he buscat el penal-siesta- però l´arbit no ha picat i quan me n´he adonat ja m´havia xupat el partit sencer. El millor Cicinho...Giuly desaparegut com ultimament al Barça. A més , 75 minuts els ha jugat de mitjapunta per darrera els davanters. Totti estava mort al 75... El Madrid li fotrà un 4 a 1 i passarà...fijo...Ah! I Vieri , titular a la Fiore encara fa de les seves. Em pensava que s´havia passat al mundillu de Playboy. Mutu, lesionat de genoll, en un penal no assenyalat i que no ho semblava. Al final,1 a 0 gol de Cicinho.
Després com que no m´havia gastat el partit gratis del Digital, he comprat el Depor-Espanyol. Quin pal !! M´ha agradat De Guzman, si fos comunitari estaria bé per substituir Edmilson.
A mitja segona part perica, cap al camp. Un Barça amb segona se ha fundido al Levante fàcil fàcil fàcil. A la sortida, he vist aquest cotxe austríac
Thuram ***

Després , reconec que no he mirat el partit del MadriT , he mirat el pugrama del Follonero a la Sexta i ja al final poso el Teletexto i ràpid cap al Plus. Vaya gol de pati de col.legi que els hi han fotut..i el Pechá Mijatovic plorant al final del partit...dient que l´arbitre hauria d'haver parat la jugada. Si home....pq somos el Madrí...