17.11.06

GRI GITS

15.11.06

Luque me pone

Podem considerar que s'ha obert el debat sobre si és necessari que el FCB fitxi algun jugador en el mercat d´hivern. De les possibilitats que sembla ser hi ha, destaquen noms com Larsson, Rodrigo Palacio, Huntelaar,Luque...
D´en Larsson es diu que la integració seria immediata, i segurament, per al tipus de fitxatge que necessitem és així, però crec que hem de considerar-lo com a una història passada. El seu rendiment va ser superior a l' esperat i per tant òptim, però no cal repetir-ho. De l´argentí Palacio, no dubto que pugui ser bo, tot i que a l´Argentina cada any tenim un nou succesor de Maradona, però el preu i ( la no nacionalitat? ) serien segur un gran handicap. L´adaptació estaria per veure, i segurament seria dificil un cop recuperat Eto'o. Vaja, un cas Maxi 2.

Jo, personalment, crec que posats a fitxar, Luque seria l´opció i per diferents motius: es parla d´un preu de 3,5 m€: assequible i barat tenint en compte que pot tornar a valer 20 m€ si fa 10 partits bons. Mentre anem mancats de davanter centre, pot ocupar la plaça. Un cop recuperat Eto´o, podria jugar a la plaça d´extrem esquerre, lloc a on va destacar al Deportivo d'Irureta, convertint-se a una alternativa o recanvi ideal d´en Ronaldinho. La seva integració me la imagino també ràpida, doncs prové de la cantera, i té el seu germa "negre" a la plantilla. De cara a l´any que ve, el podriem perfectament mantenir a la plantilla.

En definitiva, si el preu és aquest, i és cert que el Newcastle se´n vol desfer, el considero el fitxatge ideal per aquest Desembre....Luque me pone!!!

mb

13.11.06

EN 90 DIAS

Culpables:
Secretario técnico? Ficha jugadores con pasado que indica la propensión a lesionarse. NO
Entrenador? Excesiva carga de entrnos NO
Jugadores? No calientan correctamente. NO
Preparador físico? Excesiva dureza y o potenciar velocidad antes que aportar una base física. NO
Mucha carga de partridos? Insuficientes rotaciones. NO
Rivales? Saben que la mejor forma de parar al campeón es asustándolos. NO
Directiva? POR SUS GIRITAS DE AUTOBOMBO Y DIETAS JUNTO A LAS FAMILIAS. SI.
ojo: suena que repescamos Larsson: quien esté de acuerdo que levante la mano?

fuente: elentorno.com (pinchad la imagen, se debería ver)

12.11.06

Rafa "no me jodas...más" espavila al lider


Inesperat final al Camp Nou d´un partit que havia reunit El Tertolio i a Corazon Zaragocista a la boca 420. He decidit deixar el meu seient a la 217 per veure el partit amb Josepep. Des de les alçades, aquest és el partit que he vist. Un inici de la primera part on un lent FCB té algunes ocasions gràcies a que Gudjohnsen es busca la vida a l´area "mañica". Amb el gol del ZGZ, on Marquez i Edmilson tenen despistes a duo, el ZGZ té 15 minuts de "bany" al FCB. Amb el cap una mica més fred, s´haurien posat 0 - 2 o 0-3. La segona part comença molt freda, amb un ritme terriblement lent dels blaugrana. Ritme soporifer fins a la tangana. Llavors tot canvia i s´espavila l´equip, l´afició i finalment veiem el partit que esperàvem de dos aspirants al lideratge.

Puntuació:

Ronnie 3 ( encara li falta però avui ha aparegut a part dels gols )
Deco 2 ( bé , frenant intel.ligentment el ZGZ )
Iniesta Saviola 1

COPE man:

Silvinho. Nul en atac. Colador en defensa.

Nota: Corretgiu-me però crec que Marquez ha fet unes 10 passades dolentes

mb

Estadisticas visitas