26.4.07

ESP 3 WER 0- Els pericus matxaquen "los amigos de Owomoyela"



Degut a uns menesteres laborales no he arribat al partit fins al min.35 de la primera part. N´he tingut prou però, per veure com un gran Espanyol passava per sobre d´un fluix fluix Werder Bremen.
N´hi hagut prou amb un De la Peña , Tamudo i Gorka estelars ben acompanyats per Riera , Pandiani i finalment Jonatas per ridiculitzar els alemanys, que no han estat alemanys ni als últims 5 minuts. Fins i tot han fet que Lacruz se sentis el Beckenbauer de Monchuí. Però tot el mèrit per l´Espanyol, que ha fet el que havia de fer. Si els alemanys no han aparegut,per ells va el "pato".
Diego, no sé si és un xupón, o simplement no sabia a qui passar-la...i Klose? Lost.

En fi, ara toca tramit a Bremen i...Ryanair !!! Oju Girona-Glasgow 10€

Un apunt -> Es parlarà molt de que l'afició ha respós i això em recorda el que passa a can Barça. Molt bé als grans partits però què passa amb les visites de Getafes, Recres, etc... Els catalans ens ho hem de fer mirar!! Això sí, la Curva Jove feia goig.
mb

Etiquetas:

Madriditis?

25.4.07

Villa o Eto'o ?


Pericuuus!! Suposo que no us pensàveu que serieu protagonistes durant 2 dies al Tertolio. Hem fet un post, us hem desitjat sort i demà us farem un seguiment a Montjuic amb les fotos pertinents. Suerte y al Toro...però ja està..toca Baggssha
Sobre l´actualitat, tema Egipte, potser si en lloc d'Unicef portessim bwin no caldria fer aquests bolos. Olé Krkic ! Crec que Saviola x Krkic i Ezquerro x Giovanni són un bon parell de canvis.
I ara, anem al tema. El Marca torna a parlar de Cesc --> Això és el pistoletassu de sortida de l'època de fitxatges. Què seria d´un calciomercato sense Cesc al Madrid? Ara ja ens sentim moralment capacitats per parlar de fitxatges.
Si l´últim mes s' ha estat tirant merda sobre Ronaldinho, sense èxit sembla, ara es comença a tocar el tema Eto'o. Que si va demanar ser traspassat, que si no està recuperat, que si Anglaterra es pirra per ell.... I el recanvi? Doncs l´Arús i les seves gambes parlen de Villa. No està malament, gens malament. Com que la veritat sobre Samuel i el vestidor no la sabrem mai, tampoc es tracta d´anar suportant declaracions sobre sombreritots i egos... Jo sóc partidari de confiar en l´equip de Paris'06 però tampoc em "rasgaré les vestidures" si es traspassa Eto 'o sempre i quan el recanvi sigui un Villa i.e.
Ara, això sí, no fem els primus. Eto' o té mes valor al mercat que Villa,igual que aquest últim en té més que Luis Garcia. Per tant, si el València fitxa Luis Garcia per 10-15 milions i ven Villa per 40, el Barça no pot vendre Eto'o per menys de 60!!! TxiQUI no fem el primu i/o passarell.
Debate Debate !!! Eto, Villa , Adriano, Drogba, Shevchenko....va va !!!
mb

CITA CON LA HISTORIA


Dieciocho años han pasado para dar una segunda oportunidad a los pericos. En aquella ocasión mereció ser campeón y en cambio sufrio una dolorosa derrota que aún no han olvidado. Esta noche tienen lo oportunidad de dar un paso hacia una nueva final. El rival es de categoria, pero al igual que no se temió en su momento a Milan, Inter, Borussia... deben dejarse de complejos y buscar un buen resultado para la vuelta.
La baja de Luis Garcia me parece que puede ser muy importante pues junto con Tamudo representa el caracter guerrero de la plantilla. Del rival se debe prestar atención a los dos cracks: Diego (cuyo ultimo gol ha sido un hitparade del youtube y que suena para el Madrid) y Klose, sempiterno pichihi de los mundiales que en Europa aun no se ha consagrado (y que suena para el Barça).
La ventaja es que Valverde ya vivió en primera persona la final del 88 y seguro que si hace llegar al espanyol a la final no cometera los mimos errores que Clemente. Desde aquí os deseamos que paseis a la final.
Y en la otra semifinal mis mejores deseos para Osasuna, pero por conveniencia cule creo que es mejor que pase el Sevilla....La suerte esta echada.
pd: me he cortado un poquito, porque el titular que queria poner era: Valverder Bremen, el graciosete.

24.4.07

YESSSSSSSSSS

Partidazo electrico en Old Trafford. Que envidia!!.Es un gusto para el espectador ver como se busca la porteria contraria sin cobardia. Y para ello el mejor es Cristiano Ronaldo. Este jugador hara cosas mejores que anunciar el Suzuki Swift porque va para nº 1 mundial.Otro tema es el de Dida, vaya telita...este nos lo querian colar no hace mucho tiempo.Yo solo me imagino en Brasil jugando por la calle quien ha de ser el pringao que se pone de portero. Pues Dida....vaya dos te has comido rey..
En el Milan, un equipo jeriatrico solo les levanta un poco el animo la calidad de Kaká. Desde luego Calderon tenia razón en querelo fichar. Y sería uno de los mayores errores que podria cometer el Milan si decidiera venderlo. O sea que menos tocar lo que no suena con el Ronnie y más cuidar tu figura, ok Silivio?
Y como uno no es de piedra me he cascao la primera parte del partidaussu, u u u u unamiqueta, contra el Al Ahly cuyo unico aliciente era ver a Bojan. 45' y un golito. No quiero apuntarme ningun tanto pero ya hace tiempo que se veia venir que este crio va para crack. Ademas de condiciones tiene mentalidad y el peligro de que se le suba a la cabeza parece que esta desactivado.

23.4.07

Saben alguna cosa més que nosaltres ?



Equip blau: Ronaldinho, Cesc, Beckham 1
Equip blanc: Messi, Henry, Lampard !!! 0

Senyors de Pepsi, hablen ahora o callen para siempre !!!

mb

Etiquetas:

LAS DINAMICAS

Tan pronto puedes decir que la liga esta ganada, o que se activa el famoso cagómetro, o que nadie quiere la liga, o que es una liga mediocre o que me juego unas gambas a que la liga esta ganada para San Jordi. La realidad del deporte cada vez la asocio más a los ciclos de necesidad; es decir, gana o esta más cerca de ganar (siempre que las desigualdades tecnicas y tacticas no sean abismales) quien tiene más ganas de ganar. Ahora mismo se puede incluso ver en los gestos de los diferentes equipos. Ves al Madrid enrabietado, al Sevilla poderoso, al Barça contemplativo o al Valencia trampeando. Ocurre lo mismo con los equipos que se juegan bajar de categoria, siempre tienen un renacer que hace pensar que si hubiesen jugado asi durante todo el año ni por asomo estarian abocados a perder la categoria. Aplicado a la lucha por el título no se me hace dificil imaginarme un Tenerife blaugrana viendo como se desarrollan los acontecimientos. No se, algunos lo achacaran al cagómetro....que quereis que os diga, yo lo achaco a los ciclos

Etiquetas:

22.4.07

VIL 2- FCB 0 : El equipo que perdona...

Deia al post anterior que si el FCB corria igual que el Vil.lareal guanyariem. Doncs no, em faltava afegir la variable punteria.

M´ha agradat:
-l'actitud
-els primers 30 minuts de Ronnie
-Puyol

No m´ha agrafat:
-Iniesta, el més perillós dels 3 petits, l´han posat primer de "4" i dp de lateral.
-Deco
-la punteria d´etoo

Puntuacions:

Puyol 3
Ronnie 2
Iniesta 1
*********
COPE Man: Etoo,Guddy i Deco.

mb

P.D. Brggoma--> Haurà perdut el Barça per culpa de voler-se reservar pel partit a Egipte?

RMA 2 VAL 1 : Pa ti...no! pa ti....no! pa ti.....


Soset el partit d´ahir a la nit. Això sí, espectacular la jugada del primer gol del Madrid. Molt bo el detall de Robinho, la incorporació de Torres i la definició de Van Nistelrooy. El Madrid, res més. Va entregar la pilota al València que tampoc acabava d´estar convençut que havia de tenir-la. Desastrós Morientes que va perdre un parell de contratacs clamorosos, especialment un que només havia de passar-la a en Joaquin o Silva. Aquests 2, els millors del València. Albelda ni va destruir ni va construir.
I "lo" de Capello, no té nom. Guti i Beckham a la banqueta !!! Amb 5 minuts d´aquest parell es va veure més futbol que en tres partits seguits de Diarras,Emersons,Rauls,...
Guti va fer reaccionar amb 4 o 5 passades verticals i Beckham va fer la centrada del gol. Puc entrendre el joc de Capello que vol tenir controlat el darrere, però al menys deixa l´anglès que de no res provoca un gol......

En fi, al Barça li toca guanyar avui. Jo només li demano que com a mínim corri tant com el Vil.lareal. Si és així, es guanyarà segur.... Buleria Buleria !!!!

*********************************************************************************

P.D. No sé si heu vist les imatges "racistes" del Baros amb el jugador negre Mbia ( noticia ). Ara he trobat un video que tot ve precedit d´un "lapo" inicial



De molt mal gust tot plegat....

mb

Estadisticas visitas