26.7.06

Tancat per Vacances / Cerrado por Vacaciones


Després de 238 dies , uns 167 posts , i el més important....678 comments i quasi 19000 visites,
El Tertolio se´n va de vacances, creiem que merescudes. Gràcies a tots per la vostra assistència, als zarautzerus, als pericos, mañicos, monzonenses, alehops, samberos, raccerus, cunitencs....

Esperem retrobar-vos cap als últims dies d´Agost, per començar una temporada, que esperem, serà per fer-ne.....

TERTOLIO !!!!
dj & mb
PD: Durant aquests dies podeu anar fent comentaris si voleu sobre allò que pugui anar succeint.....recordeu que hi ha una porra pendent ( Gamper, etc... )

25.7.06

QUIENES SOMOS, DE DONDE VENIMOS Y A DONDE VAMOS


Ya podemos tocar con la punta de los dedos las vacaciones. Por fin!!
Por está razón ElTertolio tendrá servicicios mínimos. (no quiere decir que hasta ahora ofrecieramos servicion máximos, pero haciamos lo que buenamente podíamos).
Para ver la evolución de las temas candentes durante el mes de Agosto, vamos a plantearlos en su estado inicial y a la vuelta veremos que quedó de cada tema:

1. Laporta no será inhabilitado. Rosell no se presenta, y el resto de presindenciables brindan con cava pero en principio no habrá elecciones.
2. Calderón es declarado presidente provisional. Villar Mir al acecho.
3. Para el Barça aún suena Vieira. Para el Madrid Van Nistelroy, Kaká, Abidal, Adriano y Luca Toni.
4. Simao casi valencianista.
5. David García lateral izquierdo del Español pide que se fiche otro lateral izquierdo (nenet!!!)
6. Pericos y zaragocista se odian. A la vuelta espero que mejore el tema, aunque son la salsa del blog.
7. Maxi ya golea con el Mallorca. Triunfará?
8. El Nastic rechazó a Maxi por boca del alcalde, algunos pensarán que la lengüita se la podido haber metido.... no se que de dice que acabarán fichando a Portillo. (el favor al Madrid)
9. El Levante lo ficha todo. Lopez Caro lo va a flipar para rezar el paternoster.
10. Joaquin parece que se jubilará en el Betis.
11. Y Torres?
12. El Celta fichó a George Lucas, fichará a Chewaka? (perdón)
13. Huele a otro año de crisis de los equipos vascos (salvo Osasuna, of course)
14. Mejorarán los redactores de ElTertolio? :-)

Un saludo a todos, disfrutad de vuestras vacaciones los que las tengais y nos vemos a la vuelta.

23.7.06

Lendoiro, bicho bicho!!!



Semblava que estava tranquil i que havia oblidat l´affaire de la temporada 93-94...però com els grans felins...és temible quan té gana!! I aquest cop, la víctima ha estat el Barça, comandat per Txiki. Aquests dies ho hem anat sentint i semblava fins a cert punt normal després de l´arribada de Thuram, que el central Rodri de 21 anys que ha jugat quatre partits de Lliga amb el primer equip, marxés a un altre equip de primera per tenir minuts. Si a sobre, l´entrenador d´aquest equip és Joaquín Caparrós que ha demostrat sobradament confiar en els joves, doncs millor. Però quina sorpresa, quan llegia avui les condicions del regal ( link a MD ). Resulta que el Deportivo se l´endu gratis. Fins aquí, normal, com una cessió, però resulta que si el volem recuperar després de la primera temporada, hem de pagar 116M pts, i 250M pts la segona. Després de la segona, paganini normal, és a dir, a preu Lendoiro ( no menys de 2500M pts :-) ). Això sí, si el Depor es ven el "regal" a un altre equip rebem un 30%...carai Gràcies!! Però es que si el FCB el recupera i després se´l ven...el Depor cobra un %..i a Sant de què !!!! Un cop més, el FCB demostra que no sap vendre...

Proper Capítol: El Doctor Brizuela i Saviola regresan al Camp Nou ( l´amic Joan encara té malson amb el Doctor dient...no tengo más que hablar..me voy!!! )

mb


Estadisticas visitas