10.8.07

Monchi, quién te ha visto y quien te ve....

Mientras esperamos a lograr colgarlo aquí, de momento el July ha colgado el video en dailymotion....

Highly recommended... Monchi en estado puro

9.8.07

94 anys


7.8.07

GRANDES SABIOS DEL FUTBOL II: HOY, JAUME OLIVE

Lo se, no teneis ni idea de quien es este tio. Pero uno de los motivos por los que tiramos adelante este blog es para exorcizar nuestros demonios colgandolos en la red, y creo que ya llegó el momento de que hiciera un homenaje al Mr.
Aquest bon home coordinó el futbol base en la primera época Nuñez (la mala) y ha vivido toda su vida de ser el descubridor de Milla. Good job!
Una vez llegó Johan le dieron puerta y dirigió a equipos historics de campos de tierra: Martinenc, Europa, Sant Andreu, Vilobí...
En el guinardo coincidimos y guardo un recuerdo "imborrable", dobles sesiones de entreno juvenil-1er equipo, y la frase "porter ets tonto?" provocado por las borracheras que llevaba en los entrenos de los viernes.
Ni me dio la baja (lo que pedia), ni me hizo debutar con el tercera. Revlon pudo más. (cosas mias)
Porque tu lo vales Jaume.
Ahora es tertuliano y sabio del futbol, con una técnica rastrera de digo lo que quiren que diga y te critico lo que tu me digas por un bocata choped.
Si lo veis le dais recuerdos de mis partes.

5.8.07

L'Espanyol Potter i la mateixa pedra filosofal.....

Els de Can Ràbia tornen a espifiar-la sota el meu punt de vista. Suposo que el fet d' estar-se lamentant continuament i bramant contra TV3 i el Barça ha fet que perdessin el rumb i que siguin un vaixell sense esma de crèixer ni de revertir la situació. Sembla que els seus únics punts clars actualment siguin:
1) queixar-se de TV3
2) queixar-se de l ' ombra que els fa Barça
3) sodomitzar-se a Tamudo
4) el 2 a 2 del Camp Nou
4) i que quan siguin al camp de Cornellà, tot canviarà.

Tenen els ulls embenats i no veuen res més.

Per ser grans quan siguin a Cornellà-El Prat s´ho han de començar a creure ja !!!!
Han desaprofitat una bona temporada a la UEFA per creixer, per reforçar-se amb jugadors de renom, per donar aquest pas endavant...per convertir-se en revelacions a la Lliga com el Saragossa o el Vilareal que ho intenten a base de fitxatges esperançadors.
Però, es clar, ells ja volien, però Laporta no els va voler vendre Saviola........
Ple històric després de la final de la UEFA i derrota desastrosa a casa contra el Getafe.
Després va arribar l´oferta per Tamudo però la por i la bena que comentava ha fet que tot acabi amb una pujada de contracte per un noi de 30 anys.
I ara Gorka !!! Entenc que l´Espanyol cregui que dels 2 porterassos que té se´n vulgui vendre un ( així o havíem comentat en algun altre post )...però vendre...no regalar!!!! Gorka és d´aquests porters que amb un video a l´estil Giovanni&Nuñez i su portera el vens com a crack europeu. Estic segur que el pots arribar a vendre com el nou Buffon o el nou Vitor Baia. I té 26 anys !!! A més, el Bilbao el vol sí o sí i l' alternativa per el Bilbao era Almunia ( Arsenal, ex-Albacete ) !!!! Doncs no, sembla que el preu serà entre 4 i 5 milions. Ojo al dato el MadriT ha vengut Diego Lopez ( quien sabe ande ) al Villareal per 6 milions !!!!!

En fi, puc estar d´acord en que sigui dificil conviure amb un gegant com el Barça ( a nivell mediàtic ) però això no treu que es puguin fer les coses bé i demostrar que es pot lluitar contra els grans pressupostos.

Pena,penita,Pena


mb
( y el becario dónde está )

Estadisticas visitas