23.9.06

Remembering Luis Enrique


La portada d' avui de MD m´ha portat molts bons records. Crec haver comentat alguna vegada que Luis Enrique #21 estaria segur dintre del meu onze de la història del FCB. M´han vingut al cap aquells gols contra el Madrid al Bernabeu i a casa, aquell gest a l´hora de celebrar els gols.... Cada vegada que Eto´o marca, els madridistes es recargoluen, però crec que encara els feia més mal quan el que ho feia era l´asturià. Va marxar per la porta de darrera del Bernabeu i la primera temporada al FCB jugant de lateral dret!!! i amb Bobby "5 defensas" Robson ( Arús dixit ) va aconseguir 17 gols en Lliga. Inoblidable un dels primers partits de la temporada al Carlos Tartiere amb un 2 a 4.
En definitiva, que afegim un parell de vídeos per recordar els seus gols.
Lucho, gràcies un altre cop.







mb

P.D. July, where are you?

18.9.06

Victòria fàcil

Les puntuacions del Racing - FCB.



Eto´o 3 pts
Deco 2 pts
Márquez 1 pt ( tot i que Silvinho va estar també molt bé )

Tertoliano de la Cope : Leo Messi

De la resta, Agüero arrenca, l´Espanyol pateix, els bascos naufraguen, el Saragossa s´ho va creient, el Valencia es consolida, el Villareal decep, el Depor aguanta i el Sevilla espanta!!
Partidàs entre el Manchester i l´Arsenal ( tot i que la jugada de Cesc, ara amb el #4, no és per tant ). Podreu veure´n un resum al Futbol Arte( veure links )

P.D.1: Participació de MB a la 63a Travessia de Banyoles. 58 minutets per creuar-lo. Participar és el que importa.....diuen

Estadisticas visitas