14.1.06

1,2,3,..,5,6,7,8,9,10,11:Al Madrid se le atraganta el 4





El Madrid va a por Cesc Així ho destaca la web del Marca avui dissabte. Y dale! I es que al Madrid això del 4 "cruyffiano" se li ha posat malament. Si bé ens han superat en moltes coses, en aquesta en concret no, i crec que se´ls hi ha convertit en una obsessió. Van començar fitxant-nos el Milla,després el Celades ( via Celta;això sí que va ser una baixada de pantalons Minguella!!! ), la premsa va "endiossar" el Xabi Alonso ( van pressionar tant que el "gran" Iñaki Saez va seure el Xavi Hdez, a la banqueta durant tota l´Eurocopa de Portugal...i així va anar ) i res, el Madrit sin 4. Ara, sembla que van a pel Cesc...doncs, ja es veurà, però crec que això del 4 és alguna cosa més que un jugador, ha d´anar acompanyat d´una filosofia i un entrenador que li doni exclusivament el "mando" en l´elaboració ( Valdano-Redondo ).

MB

12.1.06

Fabio Capello, va de retro


Buenu, Lopez Caro és història !! Siguem seriosos. " El que no esté a gustó, ¡que se vaya!". Vale, Juan Ramón chato, si comencem amb la xuleria...
Que sigui història no vol dir que no guanyin un títol,..oju!!
Vale.
Maig 2006 - Floro´s List ( no es que sigui llest,..és que farà una llista...encara que la faci "con la punta del pito" )
Molt bé, pues Benito ( que rima con pito...y dale!!! ) , ni se te ocurra poner al Fabio en esta lista !!!
I és que jo vaig disfrutar del Barça del Robson como un jabato; aquell 8 a 0 al Logroñes ( amb mocadors a l´estadi..gràcies Johan&Friends ) i un parell més de "set"s als visitants. Ara que ja ha passat el temps, puc dir que el Barça va perdre la Lliga per culpa d´Antena3 (..sí sí, el Lucas y el Manu Sánchez ( que por aquel entonces aun le llamaba pilila a la poll... ) ya debían estar manipulando el tema para que el Barça jugara no se cuántos Lunes a horas intempestivas , y perdiera puntos contra el Hércules del Merengon Álfaro, y sufriera remontadas del Salamanca (5-4) y del Valencia de Rainieri y Ju...Jua...Juaaaaa...Juanfran!!! )
Doncs buenu..al tema !!! ( vaya liu avui...) que el Capello no vull que vingui !!!
Jugaven de pena pero el tio els hi va deixar un equip arregladet pels seguents anys. Recordem:
Clarence Seedorf 800 milions a la Sampdoria ( 4 temporades: 38 partits jugats la 1ªtemp,47 pj 2ªt,45 pj 3ª,16 pj la 4ª )
Roberto Carlos 600 al Inter ( fins avui jugant.... )
Suker 900(¿?) al Sevilla fins a la 99-00 ( títols: Ana Obregón )
Mijatovic 1000(¿?) al Valencia ( 3 anys )
Per a que us feu una idea, el FCB fitxava aquell any al gran Lucho i Blanc (0pts), “O sombreiro lento” Giovanni ( 1000 + la cinta VHS ) i Ronaldo ( 2500 ).
Doncs ara el Capello, diu que ha demanat (http://www.mercafutbol.com/) al Ibrahimovic, Gerrard ( a veure si el Floro s´equivoca i fitxa al López!!) i Vieria.
I això és el que em fa por, el veig l´únic capacitat per ventilar-se a mig vestuari i fer un equip nou que els deixi arregladets un parell o tres d´anys.
Florentino, fitxa a l´Ericsson !!!

MB

Bufff, rellegeixo el comment i no s´assembla a la idea inicial però....

11.1.06

AGITADO, NO REVUELTO


Para que luego digan que no debe mezclarse deporte con política.
Parece ser que la conquista militar está mejor vista que la pertenencia histórica y cultural, ya que la "pancartita" del frente atlético ha sido prácticamente aplaudida por los medios, mientras que la aparición de la que reflejaba els Païssos Catalans en el acto del correllengua, dio lugar a rios de tinta.
Que se apoyaba en esa pancarta? Las declaraciones del teniente general Mena en las que defendía la intervención militar en Catalunya a causa del estatut. Es decir en un acto público y televisado se estaba animando al nuevo Milans del Bosch. Alguién quien quiere sacar los tanques a la calle para evitar que Catalunya pueda reclamar democáticamente sus derechos. Bochornoso.
Como concluyó Joan Maragall su famosa oda: "adiós España".

DJ

9.1.06

"Bona Notx" Bakero fitxa un "Maxi 2"




La Reala ha fitxat avui el substitut de Darko Kovacevic.
Aquest podria haver estat en Maxi López ja que per l´estil semblen molt semblants...Llàstima pels qui tenim ganes de veure jugar el Gashina. Doncs he estat xafardejant por la "rez" i aquest paio té club de fans i tot !!!
No sé..., a mi m´agraden els davanters d´aquest estil, sobretot si són tècnics, ...ai Zlatan... Si a això li afegeixes que la Real acostuma a fitxar bons davanters..Aldrigde, Meho " a langosta el gol" Kodro, Kovacevic, Nihat, Aldeondo ( hasta este ), Craioveanu, i un que també començava amb K que era del Este i que era bonet. La cagó con un tal Kaka o algu així que venia d´Alemanya ( y le costó su pasta...¿ te acuerdas Edu ? )
Total, que tinc ganes de veure el sueco este...i al Maxi too !!!

P.D. Si de delantero no es bueno siempre puede jugar de Skouba ( uffff, justito éste...a Septiembre !! )

8.1.06

PERICOLANDIA


15 victorias consecutivas, suma y sigue.
La ilusión españolista consistía en poder truncar esta racha, les valía hasta el empate para ello, pero está visto que para ganar al Barça hará falta algo más que sólo entrega y protestas.
Los españolistas ya hablan de targetas y expulsiones no sancionadas, como el "manutasu" de Motta pero la verdad es que sólo ha habido un xut entre los 3 palos y desde de más de 30 metros; poco bagage como para conceder el beneficio de la duda ante sus excusas. (y la expulsión de kameni?, y la reiteración de Armando Sa?...)

pd: gran sistema de bridas de plastico para la pantalla de tv del palco.
pd2: gran Edmilson (otro procedente de la Sandrusco's list)
pd3: no victoria perica no sms del srRuisss. No falla.

Estadisticas visitas